Rybí filé po cikánsku

26.07 2015|Mořské ryby
Rybí filé po cikánsku

Rybí filé po cikánsku je jednoduchý recept, který vás zaujme svou vůní i chutí. Zdravý pokrm podávejte s pečivem nebo bramborem.

Ingredience na rybí filé po cikánsku:

  • rybí filé
  • 3 cibule
  • 4 rajčata
  • 3-4 papriky
  • 5-8 stroužků česneku
  • kari
  • sůl
  • kečup
  • 2 lžíce olivového oleje

Příprava rybího filé po cikánsku:


1. Cibuli a papriku nakrájíme na proužky, rajčata na osminky. Dno pekáče pokapeme olejem a posypeme cibulí. Na ni položíme osolené kousky filé, opepříme a zasypeme paprikou, rajčaty a posekaným česnekem. Posypeme kari, pocákáme kečupem a trochu podlijeme vodou.

2. Přikryté vložíme do vyhřáté trouby. Po 15 minutách odkryjeme a dopečeme do změknutí ryby, ještě asi dalších 15 minut.

Autor: Petra

Rybí filé po cikánsku je jednoduchý a zdravý recept, který si oblíbíte pro jeho jedinečnou vůni a chuť. Rybí filé po cikánsku si připravíme
Nejlepší recept

 326 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ