Rybí filé po cikánsku
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Pangasius na cibuli
Zapečené rybí filety
Rybí filé na cibuli a slanině
Pečený losos s pórkem
Steak z tuňáka
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Treska v pivním těstíčku
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Pangasius na cibuli
Zapečené rybí filety
Rybí filé na cibuli a slanině
Pečený losos s pórkem
Steak z tuňáka
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Treska v pivním těstíčku
Rybí filé po cikánsku
Rybí filé po cikánsku je jednoduchý recept, který vás zaujme svou vůní i chutí. Zdravý pokrm podávejte s pečivem nebo bramborem.
Ingredience na rybí filé po cikánsku:
- rybí filé
- 3 cibule
- 4 rajčata
- 3-4 papriky
- 5-8 stroužků česneku
- kari
- sůl
- kečup
- 2 lžíce olivového oleje
Příprava rybího filé po cikánsku:
1. Cibuli a papriku nakrájíme na proužky, rajčata na osminky. Dno pekáče pokapeme olejem a posypeme cibulí. Na ni položíme osolené kousky filé, opepříme a zasypeme paprikou, rajčaty a posekaným česnekem. Posypeme kari, pocákáme kečupem a trochu podlijeme vodou.
2. Přikryté vložíme do vyhřáté trouby. Po 15 minutách odkryjeme a dopečeme do změknutí ryby, ještě asi dalších 15 minut.
Autor: Petra
Rybí filé po cikánsku je jednoduchý a zdravý recept, který si oblíbíte pro jeho jedinečnou vůni a chuť. Rybí filé po cikánsku si připravíme
Nejlepší recept
326
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ