Pečený losos s majonézou a bazalkou

04.01 2017|Mořské ryby
Pečený losos s majonézou a bazalkou

Pečený losos s majonézou a bazalkou je vynikající a jednoduchý recept, který si připravíte během 10 minut. K lososovi se hodí bramborová kaše, pečivo i lehký salát.

Ingredience na pečeného lososa s majonézou:

  • 500 g filet z lososa
  • sůl
  • citronová šťáva
  • 3-4 lžíce majonézy
  • sušená bazalka

Příprava pečeného lososa s majonézou a bazalkou:


1. Filety osušíme, osolíme a pokapeme citronem. Necháme v chladu odležet. Pak je dáme do pekáče vyloženého papírem na pečení a potřeme majonézou.

2. Lososa posypeme bazalkou a vložíme do trouby vyhřáté na 230°C. Pečeme při této teplotě a za 10 minut můžeme podávat.

Autor: Iva

Pečený losos s majonézou a bazalkou si připravíte během deseti minut. Pečený losos s majonézou se připravuje v troubě. Na pečeného lososa budeme
Nejlepší recept

 306 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ