Pečený losos s majonézou a bazalkou
Steak z tuňáka
Pečený losos s pórkem
Rybí filé po cikánsku
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Treska v pivním těstíčku
Křupavé rybí karbenátky
Rybí filé v alobalu
Losos v máslové marinádě
Steak z tuňáka
Pečený losos s pórkem
Rybí filé po cikánsku
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Treska v pivním těstíčku
Křupavé rybí karbenátky
Rybí filé v alobalu
Losos v máslové marinádě
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Pečený losos s majonézou a bazalkou je vynikající a jednoduchý recept, který si připravíte během 10 minut. K lososovi se hodí bramborová kaše, pečivo i lehký salát.
Ingredience na pečeného lososa s majonézou:
- 500 g filet z lososa
- sůl
- citronová šťáva
- 3-4 lžíce majonézy
- sušená bazalka
Příprava pečeného lososa s majonézou a bazalkou:
1. Filety osušíme, osolíme a pokapeme citronem. Necháme v chladu odležet. Pak je dáme do pekáče vyloženého papírem na pečení a potřeme majonézou.
2. Lososa posypeme bazalkou a vložíme do trouby vyhřáté na 230°C. Pečeme při této teplotě a za 10 minut můžeme podávat.
Autor: Iva
Pečený losos s majonézou a bazalkou si připravíte během deseti minut. Pečený losos s majonézou se připravuje v troubě. Na pečeného lososa budeme
Nejlepší recept
Téma: Rychlý oběd
318
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ