Treska v pivním těstíčku
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Steak z tuňáka
Pečený losos s pórkem
Rybí filé po cikánsku
Křupavé rybí karbenátky
Rybí filé v alobalu
Losos v máslové marinádě
Rybí filé v páře se zeleninou
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Steak z tuňáka
Pečený losos s pórkem
Rybí filé po cikánsku
Křupavé rybí karbenátky
Rybí filé v alobalu
Losos v máslové marinádě
Rybí filé v páře se zeleninou
Treska v pivním těstíčku
Treska v pivním těstíčku je chutný a aromatický pokrm, ke kterému se skvěle hodí pečené brambory, bramborová kaše nebo hranolky.
Ingredience na tresku v pivním těstíčku:
- 500 g filet z tresky
- 130 g hladké mouky
- 0,5 lžičky soli
- špetka drceného pepře
- 250 ml světlého piva
- 2 bílky
- hladká mouka na obalení
- tuk na smažení
Příprava tresky v pivním těstíčku:
1. Pokud máme tresku mraženou, necháme částečně rozmrazit.
2. Mouku smícháme se solí a pepřem, přilijeme pivo a metličkou rozšleháme na hladké těstíčko.
3. Z bílků a špetky soli ušleháme pevný sníh a zlehka ho vmícháme do těstíčka.
4. Plátky ryby osušíme, lehce osolíme, obalíme v hladké mouce a namočíme do těstíčka.
5. V rozpáleném tuku usmažíme z obou stran dozlatova. Usmažené kousky odkládáme na papírové ubrousky aby odsály přebytečný tuk.
Autor: Lada
Treska v pivním těstíčku je chutný a aromatický pokrm, ke kterému se skvěle hodí pečené brambory, bramborová kaše nebo hranolky. Treska v pivním těstíčku
Nejlepší recept
326
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ