Losos v máslové marinádě
Rybí filé v alobalu
Křupavé rybí karbenátky
Treska v pivním těstíčku
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Rybí filé v páře se zeleninou
Halibut s hráškovým pyré
Zapečená ryba v těstíčku
Losos na citronu a pepři
Rybí filé v alobalu
Křupavé rybí karbenátky
Treska v pivním těstíčku
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Rybí filé v páře se zeleninou
Halibut s hráškovým pyré
Zapečená ryba v těstíčku
Losos na citronu a pepři
Losos v máslové marinádě
Losos v máslové marinádě je opravdová lahůdka. Jeho příprava je jednoduchá a rychlá. Lososa podáváme s fazolkami dušenými na česneku.
Ingredience na lososa v máslové marinádě:
- 4 porce filé z lososa
- 2 lžíce másla
- 1 lžíce kopru naloženého ve sladkokyselém nálevu
- 2 lžičky hořčice
- 1 lžička citronové šťávy
- sůl
Příprava lososa v máslové marinádě:
1. Máslo rozpustíme a smícháme se scezeným koprem, hořčicí, solí a citronovou šťávou.
2. Touto marinádou potřeme z obou stran porce ryby a necháme 2 hodiny uležet.
3. Pak vložíme do trouby vyhřáté na 230°C a upečeme (cca 15 minut).
Autor: Iva
Losos v máslové marinádě je gurmánským zážitkem pro každého. Lahodné maso z lososa je zdravé i chutné. Příprava lososa v máslové marinádě je
Nejlepší recept
331
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ