Losos v máslové marinádě

04.09 2015|Mořské ryby
Losos v máslové marinádě

Losos v máslové marinádě je opravdová lahůdka. Jeho příprava je jednoduchá a rychlá. Lososa podáváme s fazolkami dušenými na česneku.

Ingredience na lososa v máslové marinádě:

  • 4 porce filé z lososa
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce kopru naloženého ve sladkokyselém nálevu
  • 2 lžičky hořčice
  • 1 lžička citronové šťávy
  • sůl

Příprava lososa v máslové marinádě:


1. Máslo rozpustíme a smícháme se scezeným koprem, hořčicí, solí a citronovou šťávou.

2. Touto marinádou potřeme z obou stran porce ryby a necháme 2 hodiny uležet.

3. Pak vložíme do trouby vyhřáté na 230°C a upečeme (cca 15 minut).


Autor: Iva

Losos v máslové marinádě je gurmánským zážitkem pro každého. Lahodné maso z lososa je zdravé i chutné. Příprava lososa v máslové marinádě je
Nejlepší recept

 331 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ