Pangasius na cibuli

16.08 2015|Mořské ryby

Pangasius na cibuli a česneku je lehké dietní jídlo, které se skvěle doplňuje s čerstvým rozpečeným pečivem a zeleninovým salátem.

Ingredience na pangasia na cibuli:

  • 4 porce pangasia
  • 4 stroužky česneku
  • sůl
  • citronová šťáva
  • 4 velké cibule
  • olej
  • mletá paprika

Příprava pangasia na cibuli:


1. Rozmačkaný česnek smícháme se solí.
Rozmražené filety osušíme, trošku pokapeme citronovou šťávou a z obou stran potřeme česnekem. Necháme půl až hodinu odležet.

2. Oloupané cibule nakrájíme na kolečka a nasypeme do olejem vytřeného pekáče. Na cibuli naskládáme ryby a posypeme mletou paprikou.

3. Pekáč vložíme do vyhřáté trouby a bez pokličky upečeme (210°C, 30 minut). Nepodléváme, cibule pustí šťávu.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Autor: Lenka

Pangasius na cibuli a česneku ocení všichni ti, kteří jsou na dietě nebo chtějí sníst něco lehkého. Ryba se skvěle doplňuje s čerstvým rozpečeným pečivem a zeleninovým salátem. Pangasius na cibuli
Nejlepší recept

 308 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ