Pangasius na cibuli
Zapečené rybí filety
Rybí filé na cibuli a slanině
Zapečená treska se špenátem
Domácí pizza s uzeným lososem
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Rybí filé po cikánsku
Pečený losos s pórkem
Steak z tuňáka
Zapečené rybí filety
Rybí filé na cibuli a slanině
Zapečená treska se špenátem
Domácí pizza s uzeným lososem
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Rybí filé po cikánsku
Pečený losos s pórkem
Steak z tuňáka
Pangasius na cibuli

Pangasius na cibuli a česneku je lehké dietní jídlo, které se skvěle doplňuje s čerstvým rozpečeným pečivem a zeleninovým salátem.
Ingredience na pangasia na cibuli:
- 4 porce pangasia
- 4 stroužky česneku
- sůl
- citronová šťáva
- 4 velké cibule
- olej
- mletá paprika
Příprava pangasia na cibuli:
1. Rozmačkaný česnek smícháme se solí.
Rozmražené filety osušíme, trošku pokapeme citronovou šťávou a z obou stran potřeme česnekem. Necháme půl až hodinu odležet.
2. Oloupané cibule nakrájíme na kolečka a nasypeme do olejem vytřeného pekáče. Na cibuli naskládáme ryby a posypeme mletou paprikou.
3. Pekáč vložíme do vyhřáté trouby a bez pokličky upečeme (210°C, 30 minut). Nepodléváme, cibule pustí šťávu.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Autor: Lenka
Pangasius na cibuli a česneku ocení všichni ti, kteří jsou na dietě nebo chtějí sníst něco lehkého. Ryba se skvěle doplňuje s čerstvým rozpečeným pečivem a zeleninovým salátem. Pangasius na cibuli
Nejlepší recept
307
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ