Zapečená treska se špenátem
Domácí pizza s uzeným lososem
Zapečená ryba se sýrem
Pangasius na žampionech
Wrap s tuňákem a avokádem
Rybí filé na cibuli a slanině
Zapečené rybí filety
Pangasius na cibuli
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Domácí pizza s uzeným lososem
Zapečená ryba se sýrem
Pangasius na žampionech
Wrap s tuňákem a avokádem
Rybí filé na cibuli a slanině
Zapečené rybí filety
Pangasius na cibuli
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Zapečená treska se špenátem
Zapečená treska se špenátem je lahodnou kombinací tresky, špenátu, parmezánu a citronové šťávy. Idelání je k ní podívat pečivo nebo zeleninový salát.
Ingredience na zapečenou tresku se špenátem:
- 4 větší plátky tresky
- šťáva z půlky citronu
- sůl
- mletý pepř
- 50 g másla
- 50 g hladké mouky
- 500 ml mléka
- 750 g špenátu
- 30 g strouhaného parmazánu
Příprava zapečené tresky se špenátem:
1. Plátky tresky pokapeme citronem, osolíme a opepříme (není třeba rozmražovat).
2. V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme mouku a za stálého míchání připravíme světlou jíšku. Zaléváme mlékem a vaříme d zhoustnutí. Podle chuti osolíme a opepříme.
3. Opereme špenát a dáme jej do hrnce pouze s vodou, která na něm ulpěla. Špenát 2 minuty ovaříme, až listy povadnou, potom jej necháme okapat.
4. K vařenému špenátu přimícháme polovinu omáčky a lžící směs přemístíme Na mělkou zapékací mísu. Na ni vyrovnáme porce ryby, zalijeme zbývající omáčkou a posypeme sýrem.
5. Pečeme 30 minut v předehřáté troubě při 200°C. Upečenou rybu podáváme horkou s rozpečeným chlebem.
Autor: Kamila
Zapečená treska se špenátem je lahodnou kombinací tresky, špenátu, parmezánu a citronové šťávy. Idelání je k ní podívat pečivo nebo zeleninový salát. Zapečená treska se špenátem
Nejlepší recept
347
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ