Pangasius na žampionech
Wrap s tuňákem a avokádem
Sushi Maki
Jak připravit lahodnou rybu v troubě
Pražma na víně - luxusní recept ze slunné Itálie
Zapečená ryba se sýrem
Domácí pizza s uzeným lososem
Zapečená treska se špenátem
Rybí filé na cibuli a slanině
Wrap s tuňákem a avokádem
Sushi Maki
Jak připravit lahodnou rybu v troubě
Pražma na víně - luxusní recept ze slunné Itálie
Zapečená ryba se sýrem
Domácí pizza s uzeným lososem
Zapečená treska se špenátem
Rybí filé na cibuli a slanině
Pangasius na žampionech
Pangasius na žampionech je chutný recept, jak připravit pangasia nebo jiný druh filety. Jednoduchý a rychlý pokrm podáváme s těstovinami, rýží nebo bramborem.
Ingredience na pangasia na žampionech:
- 600 g filet z pangasia
- 1 plechovka sterilovaných žampionových plátků
- 250 ml smetany na vaření
- 1 lžíce hořčice
- 1 lžíce hladké mouky
- olej
- sůl
- koření na ryby
- mletý pepř
- citronová šťáva
Příprava pangasia na žampionech:
1. Rybu necháme částečně rozmrznout, z obou stran osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme 30-60 minut odležet.
2. Žampiony scedíme.
3. Na pánvi rozpálíme malé množství oleje, filety posypeme kořením na ryby a z obou stran na pánvi opečeme dozlatova. Vyndáme na talíř a udržujeme v teple.
4. Do výpeku na pánvi nasypeme okapané žampiony, krátce osmahneme, zaprášíme moukou, dobře rozmícháme a chvíli společně restujeme.
5. Pak zalijeme vodou (asi 0,5 l), rozmícháme a chvíli povaříme. Je-li omáčka moc hustá, zředíme vodou.
6. Pak přilijeme smetanu, přidáme hořčici, osolíme, opepříme, promícháme a zase povaříme. Nakonec podle potřeby dochutíme solí a citronovou šťávou.
Autor: Jarka
Pangasius v žampionech je jednoduchý a chutný recept, který se dá použít i na jiné ryby než je pangasius. Pangasia na žampionech podáváme s
Nejlepší recept
346
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ