Jak připravit lahodnou rybu v troubě
Pražma na víně - luxusní recept ze slunné Itálie
Mořský okoun s cibulí, česnekem a rajčaty
Mořský vlk na pomeranči se slaninou
Sushi Maki
Wrap s tuňákem a avokádem
Pangasius na žampionech
Zapečená ryba se sýrem
Pražma na víně - luxusní recept ze slunné Itálie
Mořský okoun s cibulí, česnekem a rajčaty
Mořský vlk na pomeranči se slaninou
Sushi Maki
Wrap s tuňákem a avokádem
Pangasius na žampionech
Zapečená ryba se sýrem
Jak připravit lahodnou rybu v troubě
Existuje mnoho způsobů, jak uvařit rybu. Můžete ji vařit, smažit, dusit nebo péct v troubě. Dnes zůstaneme u pečení v troubě a připravíme si pečenou tresku s vynikající rajčatovo-smetanovou omáčkou.
Ingredience na pečenou rybu v troubě:
- 700 g tresky
- 2 cibule
- 2 lžíce hladké mouky
- 3-4 rajčata
- 150 g rajčat ve vlastní šťávě
- 70 g smetany
- rostlinný olej
- svazek petržele
Příprava pečené ryby v troubě:
1. Cibuli oloupejte a nakrájejte na proužky. Tři čtvrtiny použijte na pečení a zbytek si nechte na přípravu omáčky.
2. Na pánvi rozehřejte olej a osmažte na něm cibuli, asi 7 minut.
3. K cibuli přidejte rajčata ve vlastní šťávě a duste je dalších 7 minut. Pak přidejte mouku.
4. Přidejte smetanu a vše promíchejte. Přiveďte k varu a odstraňte z plamene. Dochuťte solí a pepřem.
5. Připravte si filety. Pokud jste koupili mražené, rozmrazte je v mikrovlnné troubě.
6. Nakrájejte rajčata na tenké plátky
7. Filety z tresky rozložte do pekáčku a zalijte připravenou omáčkou.
8. Na tresku rozložte rajčata a cibuli.
9. Rybu pečte v troubě na 180 stupňů 25 až 30 minut.
10. Upečenou rybu posypejte petrželkou. Podávejte s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.
Autor: JaDa
Jak připravit lahodnou rybu v troubě. Existuje mnoho způsobů, jak uvařit rybu. Můžete ji vařit, smažit, dusit nebo péct v troubě. Dnes zůstaneme u pečení v troubě a připravíme si pečenou tresku
Nejlepší recept
308
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ