Mořský okoun s cibulí, česnekem a rajčaty
Mořský vlk na pomeranči se slaninou
Pražma na víně - luxusní recept ze slunné Itálie
Jak připravit lahodnou rybu v troubě
Sushi Maki
Wrap s tuňákem a avokádem
Mořský vlk na pomeranči se slaninou
Pražma na víně - luxusní recept ze slunné Itálie
Jak připravit lahodnou rybu v troubě
Sushi Maki
Wrap s tuňákem a avokádem
Mořský okoun s cibulí, česnekem a rajčaty
Mořský okoun s cibulí, česnekem a rajčaty je ideální jako lehký oběd nebo večeře. Přípravy mořské ryby je jednoduchá a výsledek opravdu fenomenální.
Mořský okoun pro 4 osoby
Doba přípravy: 10 minutDoba vaření: 15 minut
Ingredience na mořského okouna:
- 120-170 g mořského okouna (můžete jej nahradit pstruhem nebo makrelou)
- 2 šálky mléka
- 6 lžic olivového oleje
- 1 žlutá cibule (nakrájená na tenké plátky)
- 2 stroužky česneku (rozetřený)
- 1 šálek vypeckovaných oliv
- ½ šálku kapary (opláchnout)
- 3 čerstvá rajčata (nakrájená nebo drcené)
Příprava mořského okouna
Ryby namočíme v mléce na jednu noc. Poté je opláchneme a dáme stranou. Na pánvi zahřejeme 4 polévkové lžíce olivového oleje. Přidáme cibuli a orestujeme, dokud nezesklovatí. Přidáme česnek, olivy, kapary a rajčata. Směs dusíme po dobu několika minut, pak přidáme ryby, zakryjeme a dusíme, dokud se ryba nerozpadá. Mořského okouna podáváme horkého, pokud možno s rýží. Přeji dobrou chuť!Autor: Jada
Mořský okoun s cibulí, česnekem a rajčaty . Mořský okoun s cibulí, česnekem a rajčaty je ideální jako lehký oběd nebo večeře. Přípravy mořské ryby je jednoduchá a výsledek opravdu fenomenální.
Nejlepší recept
302
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ