Lahodný losos na bylinkách v alobalu

09.08 2015|Mořské ryby

Maso z lososa patří k těm nejchutnějším. Pokud jej zkombinujete s máslem, bylinkami a citronovou šťávou, máte o kulinářský zážitek postaráno. Podáváme s pečenou bagetkou nebo bramborovou kaší.

Ingredience na lososa na bylinkách v alobalu:

  • porce lososa podle počtu strávníků
  • máslo
  • oregano
  • rozmarýn
  • petrželka
  • sůl
  • citronová šťáva

Příprava lososa na bylinkách v alobalu:


1. Omyté a osušené porce lososa pokapeme citronovou šťávou a osolíme.

2. Čtverec alobalu uprostřed potřeme změklým máslem. Na tuto potřenou plochu položíme porci lososa. Přidáme dva tenké plátky másla, trochu bylinek a zabalíme.

3.Balíčky naskládáme na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Pečeme 20 minut.

Losos na bylinkách v alobalu. Maso z lososa patří k těm nejchutnějším. Pokud jej zkombinujete s máslem, bylinkami a citronovou šťávou, máte o kulinářský zážitek postaráno. Losos na bylinkách
Nejlepší recept

 339 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ