Křupavé rybí nugetky
Lahodný losos na bylinkách v alobalu
Losos na citronu a pepři
Zapečená ryba v těstíčku
Halibut s hráškovým pyré
Pangaisus na česneku s klobáskou
Zapečená treska v parmazánu
Platýz na másle
Dušená treska se zeleninou
Lahodný losos na bylinkách v alobalu
Losos na citronu a pepři
Zapečená ryba v těstíčku
Halibut s hráškovým pyré
Pangaisus na česneku s klobáskou
Zapečená treska v parmazánu
Platýz na másle
Dušená treska se zeleninou
Křupavé rybí nugetky
Jak připravit rybu? To je věčná otázka. Pokud máte nakoupenou filetu, pangase nebo jinou mraženou rybu, pak zkuste rybí nugetky.
Ingredience na rybí nugetky:
- 1 kg pangasia nebo jiné ryby
- 4-5 lžic hladké mouky
- 1 lžička kari
- 1 lžička mleté papriky
- sůl
- 3 lžičky sezamového semínka
- 2 vajíčka
- strouhanka
- olej
- 1 hlávka čínského zelí
- 250 g malých rajčátek
- 250 g surimi tyčinek
- citron
Zálivka:
- 4 lžíce olivového panenského oleje
- 4 lžíce vody
- 3 lžíce citronové šťávy
- špetka soli
- špetka cukru
Příprava rybích nugetek:
1. Rybí maso osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme jej 30-60 minut v chladu uležet.
2. Mouku smícháme s kari a paprikou.
3. Rybu nakrájíme na malé čtverečky, každý obalíme v ochucené mouce, potom ve vajíčku a pak ve strouhance smíchané se sezamovými semínky.
4. Usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova a dokřupava. Olej necháme okapat na ubrousku.
5. Do hrnku dáme suroviny na zálivku a vidličkou důkladně rozšleháme, až vznikne hladká hustá emulze.
6. Zelí nakrájíme na nudličky a promícháme se zálivkou. Pak vmícháme rajčátka a pokrájené tyčinky.
7. Na talíř dáme hromádku salátu a několik rybích nugetek.
8. Podáváme s čerstvě opečenými krajíčky toustového chleba.
Autor: Mia
Rybí nugetky. Jak připravit rybu? To je věčná otázka. Pokud máte nakoupenou filetu, pangase nebo jinou mraženou rybu, pak zkuste rybí nugetky.
Nejlepší recept
309
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ