Domácí petrželové pesto k těstovinám i pod maso

27.10 2015|Tipy
Domácí petrželové pesto k těstovinám i pod maso

Italskou kuchyni bez pesta si lze jen těžko představit. My jsme se však rozhodli, že tradiční recept trochu změníme a připravíme si petrželové pesto. Petrželové pesto si můžete dát k těstovinám i pod maso.

Ingredience na petrželové pesto:

  • 2 šálky čerstvé petržele
  • 2 lžíce piniových oříšků
  • 1,5 lžíce parmazánu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1/4 lžičky soli

Příprava petrželového pesta:


1. Piniové oříšky osmažíme na suché pánvi asi 2 až 3 minuty.

2. Všechny ingredience rozmixujete v kuchyňském robotu

3. Hotové pesto nalijte do mísy a podávejte dle libosti.

Autor: Jad

Domácí petrželové pesto k těstovinám i pod maso je skvělou náhradou za klasické pesto. Příprava petrželového pesta je jednoduchá a rychlá. Petrželové pesto si
Nejlepší recept

 342 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ