Domácí petrželové pesto k těstovinám i pod maso
Příprava kvasu na slivovici
20 tipů, jak využít citronovou kůru
Jak poznat zkažené mleté maso?
Jak poznat zkažené víno
Rady do kuchyně
Jak udělat babiččin pečený čaj
Jak poznat čerstvý chleba?
Proč upřednostnit sypaný čaj?
Příprava kvasu na slivovici
20 tipů, jak využít citronovou kůru
Jak poznat zkažené mleté maso?
Jak poznat zkažené víno
Rady do kuchyně
Jak udělat babiččin pečený čaj
Jak poznat čerstvý chleba?
Proč upřednostnit sypaný čaj?
Domácí petrželové pesto k těstovinám i pod maso
Italskou kuchyni bez pesta si lze jen těžko představit. My jsme se však rozhodli, že tradiční recept trochu změníme a připravíme si petrželové pesto. Petrželové pesto si můžete dát k těstovinám i pod maso.
Ingredience na petrželové pesto:
- 2 šálky čerstvé petržele
- 2 lžíce piniových oříšků
- 1,5 lžíce parmazánu
- 1 lžíce olivového oleje
- 1/4 lžičky soli
Příprava petrželového pesta:
1. Piniové oříšky osmažíme na suché pánvi asi 2 až 3 minuty.
2. Všechny ingredience rozmixujete v kuchyňském robotu
3. Hotové pesto nalijte do mísy a podávejte dle libosti.
Autor: Jad
Domácí petrželové pesto k těstovinám i pod maso je skvělou náhradou za klasické pesto. Příprava petrželového pesta je jednoduchá a rychlá. Petrželové pesto si
Nejlepší recept
342
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ