Pstruh na másle se šalvějí

Pstruh na másle se šalvějí je jednoduchý a chutný způsob, jak připravit pstruha. Jako přílohu si dopřejte bramborovou kaši a zeleninový salát.

Ingredience na pstruha na másle se šalvějí:

  • 4 pstruzi
  • 3 lžíce másla
  • sůl
  • drcený kmín
  • 2 snítky čerstvé šalvěje
  • citron

Příprava pstruha na másle se šalvějí:


1. Očištěné, omyté a osušené pstruhy ze všech stran i zevnitř lehce posolíme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou. Dovnitř každé ryby vložíme 2-3 šalvějové lístky.

2. Pekáček pořádně vymažeme máslem a ryby do něho naskládáme. Na každou ještě položíme kousíček másla.

3. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a upečeme (asi 20 minut).

Autor: Lidka

Pstruh na másle se šalvějí je perfektní recept na sladkovodní ryby. Jednoduchý, ale přitom vynikající pokrm podáváme s brambory. Pstruh na másle
Nejlepší recept

 339 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ