Pečený kapr na hořčici

Kapří maso nepatří jen k Vánocům. Chutné pokrmy z kapra si můžeme připravit po celý rok. Kapr na hořčici je jednoduchý a rychlý recept, který si určitě oblíbíte.

Ingredience na kapra na hořčici:

  • očištěný a naporcovaný kapr
  • máslo
  • hladká mouka
  • plnotučná hořčice
  • česnek
  • drcený kmín
  • sůl

Příprava kapra na hořčici:


1. Pekáč důkladně vymažeme máslem. Osušené porce kapra osolíme, okmínujeme, potřeme rozmačkaným česnekem a hořčicí, obalíme v mouce.

2. Naskládáme do pekáče a vložíme do vyhřáté trouby (asi na 200°C). Po 15 - 20 minutách porce obrátíme a ještě pečeme 10 - 15 minut.

Autor: Werča

Kapří maso nepatří jen k Vánocům. Chutné pokrmy z kapra si můžeme připravit po celý rok. Kapr na hořčici je jednoduchý a rychlý recept, který si určitě oblíbíte. Pečený kapr na hořčici
Nejlepší recept

 306 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ