Kapr v těstíčku
Pstruh na másle se šalvějí
Pstruh na bazalce
Pstruh po mlynářsku
Kapr na pivě
Pečený kapr na paprice v troubě
Pstruh na másle s rozmarýnem
Pečený kapr na hořčici
Pstruh na másle se šalvějí
Pstruh na bazalce
Pstruh po mlynářsku
Kapr na pivě
Pečený kapr na paprice v troubě
Pstruh na másle s rozmarýnem
Pečený kapr na hořčici
Kapr v těstíčku
Kapr v těstíčku je lahodný pokrm, který vás překvapí. Jeho příprava je velmi jednoduchá a nezabere vám více než půl hodiny.
Ingredience na kapra v těstíčku:
- 4 porce kapra
- 4 lžíce slunečnicového oleje
- pár lístků šalvěje, meduňky a tymiánu
- sůl
- čerstvě namletý pepř
- lístkové těsto
- 1 vejce na potření
- sezamová semínka na posypání
Příprava kapra v těstíčku:
1. Bylinky posekáme co nejjemněji a společně se solí a pepřem vmícháme do oleje. Touto směsí potřeme osušené porce kapra a necháme několik hodin v chladu uležet.
2. Těsto rozválíme a radýlkem ukrojíme čtyři dlouhé proužky. Každý z nich namotáme na jednu porci kapra a uložíme do pekáče. Těsto na rybě potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme sezamem.
3. Vložíme do trouby vyhřáté na 230°C a pečeme do zčervenání těsta 20-25 minut.
Autor: Iva
Kapr v těstíčku je chutný recept, který vás překvapí. Příprava kapra v těstíčku není vůbec složitá a výsledek je perfektní. Kapr v těstíčku
Nejlepší recept
350
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ