Pstruh po mlynářsku
Kapr na pivě
Amur v těstíčku z bylinek
Pstruh v piniových oříšcích
Pstruh na bazalce
Pstruh na másle se šalvějí
Kapr v těstíčku
Pečený kapr na paprice v troubě
Kapr na pivě
Amur v těstíčku z bylinek
Pstruh v piniových oříšcích
Pstruh na bazalce
Pstruh na másle se šalvějí
Kapr v těstíčku
Pečený kapr na paprice v troubě
Pstruh po mlynářsku
Pstruh po mlynářsku je jednoduchý recept s vynikajícím výsledkem. Ideální přílohou je bramborová kaše nebo opékané brambory.
Ingredience na pstruha po mlynářsku:
- pstruzi podle počtu strávníků
- hladká mouka
- sůl
- drcený kmín
- máslo
- olej
- zelená petrželka
Příprava pstruha po mlynářsku:
1. Pstruhy omyjeme a osušíme. Zvenku i zevnitř osolíme a okmínujeme.
2. V pekáči rozehřejeme trochu oleje a kousek másla. Pstruhy obalíme v mouce, uložíme do pekáče a vložíme do trouby vyhřáté na 210°C. Po 10 minutách je otočíme a dopečeme dozlatova, cca dalších 8-10 minut.
3. Upečené ryby vyjmeme z pekáče, výpek přecedíme, přidáme k němu kousek čerstvého másla a posekanou petrželku. Tímto přelijeme pstruhy na talíři.
Autor: Sára
Pstruh po mlynářsku je jednoduchý recept s vynikajícím výsledkem. Ideální přílohou je bramborová kaše nebo opékané brambory. Pstruh po mlynářsku
Nejlepší recept
313
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ