Pstruh po mlynářsku

Pstruh po mlynářsku je jednoduchý recept s vynikajícím výsledkem. Ideální přílohou je bramborová kaše nebo opékané brambory.

Ingredience na pstruha po mlynářsku:

  • pstruzi podle počtu strávníků
  • hladká mouka
  • sůl
  • drcený kmín
  • máslo
  • olej
  • zelená petrželka

Příprava pstruha po mlynářsku:


1. Pstruhy omyjeme a osušíme. Zvenku i zevnitř osolíme a okmínujeme.

2. V pekáči rozehřejeme trochu oleje a kousek másla. Pstruhy obalíme v mouce, uložíme do pekáče a vložíme do trouby vyhřáté na 210°C. Po 10 minutách je otočíme a dopečeme dozlatova, cca dalších 8-10 minut.

3. Upečené ryby vyjmeme z pekáče, výpek přecedíme, přidáme k němu kousek čerstvého másla a posekanou petrželku. Tímto přelijeme pstruhy na talíři.

Autor: Sára

Pstruh po mlynářsku je jednoduchý recept s vynikajícím výsledkem. Ideální přílohou je bramborová kaše nebo opékané brambory. Pstruh po mlynářsku
Nejlepší recept

 314 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ