Pstruh na bazalce
Pstruh po mlynářsku
Kapr na pivě
Amur v těstíčku z bylinek
Pstruh v piniových oříšcích
Pstruh na másle se šalvějí
Kapr v těstíčku
Pečený kapr na paprice v troubě
Pstruh na másle s rozmarýnem
Pstruh po mlynářsku
Kapr na pivě
Amur v těstíčku z bylinek
Pstruh v piniových oříšcích
Pstruh na másle se šalvějí
Kapr v těstíčku
Pečený kapr na paprice v troubě
Pstruh na másle s rozmarýnem
Pstruh na bazalce
Pstruh na bazalce je jednoduchý recept na klasickou českou rybu. Příprava pstruha na bazalce je rychlá a výsledek velmi chutný. Pstruha podáváme s chlebem nebo bramborem.
Ingredience na pstruha na bazalce:
- 4 pstruzi
- sůl
- drcený kmín
- máslo
- čerstvá bazalka
- petrželka a oregano
- kousek libovější anglické slaniny
Příprava pstruha na bazalce:
1. Ryby omyjeme, osušíme a na jedné straně každé ryby uděláme ostrým nožem čtyři hlubší zářezy.
2. Pstruhy zevnitř osolíme a okmínujeme a do břišní dutiny vložíme po snítce petrželky, oregana a bazalky. K bylinkám vložíme kousek másla.
3. Do každého zářezu na rybě zasuneme kousek slaniny s listem bazalky.
4. Ryby naskládáme do pekáče vymazaného máslem, osolíme, okmínujeme, a na každou položíme malý kousek másla.
5. Vložíme do trouby vyhřáté na 210°C a pečeme 20 minut.
Autor: Anežka
Pstruh na bazalce je jednoduchý a chutný recept. K přípravě pstruha budete potřebovat pouze koření a kousek anglické slaniny. Pstruh na bazalce
Nejlepší recept
324
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ