Amur v těstíčku z bylinek

Amur má jemné a delikátní maso s minimálním množstvím tuku. Dnešní recept na amura v těstíčku z bylinek patří k těm nejlepším, které znám, proto neváhejte a vyzkoušejte.

Ingredience na amura v těstíčku:

  • Amur
  • Citronová šťáva
  • 3 stroužky česneku
  • Vejce
  • Provensálské koření
  • Pivo
  • Hladká mouka
  • sůl a pepř
  • Olej na smažení

Příprava amura v těstíčku:

Amura naporcujte, pokapejte citrónem, osolte, opepřete, potřete rozmačkaným česnekem a nechte 30 minut odpočívat. Z vajec, piva, provensálského koření nebo domácích bylinek a mouky vytvořte hustější těstíčko. Amuří maso v těstíšku obalte a pak osmažte na rozpáleném oleji dozlatova. Rybu podávejte se salátkem, pečivem nebo bramborem.

Autor: Jada
Foto: Luna sin estrellas CC BY 2.0

Amur v těstíčku z bylinek. Amur má jemné a delikátní maso s minimálním množstvím tuku. Dnešní recept na amura v těstíčku z bylinek patří k těm nejlepším, které znám, proto neváhejte a vyzkoušejte. Nejlepší
Nejlepší recept

 326 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ