Amur v těstíčku z bylinek
Pstruh v piniových oříšcích
Kapr na pivě
Pstruh po mlynářsku
Pstruh na bazalce
Pstruh na másle se šalvějí
Pstruh v piniových oříšcích
Kapr na pivě
Pstruh po mlynářsku
Pstruh na bazalce
Pstruh na másle se šalvějí
Amur v těstíčku z bylinek

Amur má jemné a delikátní maso s minimálním množstvím tuku. Dnešní recept na amura v těstíčku z bylinek patří k těm nejlepším, které znám, proto neváhejte a vyzkoušejte.
Ingredience na amura v těstíčku:
- Amur
- Citronová šťáva
- 3 stroužky česneku
- Vejce
- Provensálské koření
- Pivo
- Hladká mouka
- sůl a pepř
- Olej na smažení
Příprava amura v těstíčku:
Amura naporcujte, pokapejte citrónem, osolte, opepřete, potřete rozmačkaným česnekem a nechte 30 minut odpočívat. Z vajec, piva, provensálského koření nebo domácích bylinek a mouky vytvořte hustější těstíčko. Amuří maso v těstíšku obalte a pak osmažte na rozpáleném oleji dozlatova. Rybu podávejte se salátkem, pečivem nebo bramborem.Autor: Jada
Foto: Luna sin estrellas CC BY 2.0
Amur v těstíčku z bylinek. Amur má jemné a delikátní maso s minimálním množstvím tuku. Dnešní recept na amura v těstíčku z bylinek patří k těm nejlepším, které znám, proto neváhejte a vyzkoušejte. Nejlepší
Nejlepší recept
326
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ