Kapr na pivě

Kapr nepatří jen na vánoční tabuli. Kapra si můžete s klidem připravit i během roku. Máme pro vás jednoduchý, ale vynikající recept na smaženého kapra.

Ingredience na kapra na pivě:

  • kapr
  • 1/2 dcl piva
  • 4 lžíce tatarské omáčky
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 lžíce bramborového škrobu
  • 3 stroužky česneku
  • drcený kmín
  • grilovací koření

Příprava kapra na pivě:

Kapra naporcujte na tenčí podkovy. Z výše uvedených ingrediencí, kromě mouky a grilovacího koření, připravte marinádu. Do té naložte kapra minimálně na dvě hodiny. V misce smíchejte polohrubou mouku a grilovací koření. Ve směsi kapra obalte a osmažte v oleji z obou stran.

Autor: JaDa

Kapr na pivě. Kapr nepatří jen na vánoční tabuli. Kapra si můžete s klidem připravit i během roku. Máme pro vás jednoduchý, ale vynikající recept na smaženého kapra.
Nejlepší recept

 345 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ