Kapr na pivě
Amur v těstíčku z bylinek
Pstruh v piniových oříšcích
Pstruh po mlynářsku
Pstruh na bazalce
Pstruh na másle se šalvějí
Kapr v těstíčku
Amur v těstíčku z bylinek
Pstruh v piniových oříšcích
Pstruh po mlynářsku
Pstruh na bazalce
Pstruh na másle se šalvějí
Kapr v těstíčku
Kapr na pivě
Kapr nepatří jen na vánoční tabuli. Kapra si můžete s klidem připravit i během roku. Máme pro vás jednoduchý, ale vynikající recept na smaženého kapra.
Ingredience na kapra na pivě:
- kapr
- 1/2 dcl piva
- 4 lžíce tatarské omáčky
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- 1 lžíce bramborového škrobu
- 3 stroužky česneku
- drcený kmín
- grilovací koření
Příprava kapra na pivě:
Kapra naporcujte na tenčí podkovy. Z výše uvedených ingrediencí, kromě mouky a grilovacího koření, připravte marinádu. Do té naložte kapra minimálně na dvě hodiny. V misce smíchejte polohrubou mouku a grilovací koření. Ve směsi kapra obalte a osmažte v oleji z obou stran.Autor: JaDa
Kapr na pivě. Kapr nepatří jen na vánoční tabuli. Kapra si můžete s klidem připravit i během roku. Máme pro vás jednoduchý, ale vynikající recept na smaženého kapra.
Nejlepší recept
346
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ