Rizoto s brokolicí
Italské rizoto s kalamáry
Rizoto alla cantonese
Zapečené rizoto se zeleninou
Skvělé dýňové rizoto
Jednoduché parmazánové rizoto
Rýžový salát
Rýžový salát se zeleninou
Zapečené rizoto s kuřecím masem
Italské rizoto s kalamáry
Rizoto alla cantonese
Zapečené rizoto se zeleninou
Skvělé dýňové rizoto
Jednoduché parmazánové rizoto
Rýžový salát
Rýžový salát se zeleninou
Zapečené rizoto s kuřecím masem
Rizoto s brokolicí

Lahodné rizoto s brokolicí je perfektní tip pro zdravou večeři. Když si k němu otevřete sklenku dobrého bílého vína, nebude vám už nic chybět.
Rizoto s brokolicí pro 4 osoby:
Doba přípravy: 70 minutIngredience na rizoto s brokolicí:
- 400 g rýže
- 600 g brokolice
- 1 litr zeleninového vývaru (vývar z brokolice)
- olivový olej
- 80 g ricoty (dá se nahradit českým tvarohem)
- 2 ančovičky v oleji
- strouhaný parmazán
- 1/2 sklenky bílého vína
Příprava rizota s brokolicí:
Brokolici uvaříme v osolené vodě. Pár kousku si necháme na ozdobu, zbytek natrháme na drobnější kousky. Na pánvi mezitím osmažíme na olivovém olej ančovičky. Přidáme rýži a necháme ji trochu zesklovatět, asi 1 minutu. Přidáme bílé víno. chvíli dusíme. Pak přidáme naběračku vody z brokolice, a tak postupujeme pokaždé, až se voda z rýže odpaří. Použijeme zhruba 1 litr. V polovině dušení přidáme nasekanou brokolici. Po uvaření rýži odstavíme z plamene a osolíme. Dále vmícháme parmazán a tvaroh. Ozdobíme nasekanou brokolicí a můžeme podávat. Dobrou chuť !Autor: Jada
Foto: Vegan Feast Catering
Rizoto s brokolicí. Lahodné rizoto s brokolicí je perfektní tip pro zdravou večeři. Když si k němu otevřete sklenku dobrého bílého vína, nebude vám už nic chybět.
Nejlepší recept
328
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ