Recept na domácí bagety
Křupavý rozmarýnový chléb
Kváskový špaldový chléb
Domácí chléb z žitného kvásku
Kedlubnové zelí
Rychlý chleba
Ciabatta
Zdravé celozrnné pečivo s otrubami
Karamelizovaná mrkev
Křupavý rozmarýnový chléb
Kváskový špaldový chléb
Domácí chléb z žitného kvásku
Kedlubnové zelí
Rychlý chleba
Ciabatta
Zdravé celozrnné pečivo s otrubami
Karamelizovaná mrkev
Recept na domácí bagety

Není nad čerstvé domácí pečivo. Dnes pro vás máme recept na domácí bagety ze špaldové a žitné mouky. Příprava je velmi jednoduchá, můžet použít i domácí pekárnu.
Ingredience na domácí bagety:
- 150 ml vody
- 200 ml mléka
- 3 lžíce oleje
- 2 lžičky soli
- 1 lžička cukru
- 200 g polohrubé mouky
- 100 g žitné chlebové mouky
- 200 g hladké špaldové mouky
- 1 lžička kmínu
- 2 lžičky sušeného droždí
Příprava domácích baget:
1. Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme vypracovat a vykynout těsto.
2. Nakynuté těsto na pomoučeném vále rozdělíme na poloviny a z každé vytvarujeme bagetu.
3. Uložíme na plech s papírem na pečení, na povrchu několikrát nařízneme ostrým nožem a necháme dalších 15-20 minut kynout.
4. Plech vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme do zčervenání, asi 20 minut.
Autor: Mia
Recept na domácí bagety. Není nad čerstvé domácí pečivo. Dnes pro vás máme recept na domácí bagety ze špaldové a žitné mouky. Příprava je velmi jednoduchá, můžet použít i domácí pekárnu.
Nejlepší recept
346
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ