Kedlubnové zelí
Jednoduchý recept na zelí z cukety
Maminčiny bramborové pagáčky
Domácí francouzské bagety
Slané makovky
Domácí chléb z žitného kvásku
Kváskový špaldový chléb
Křupavý rozmarýnový chléb
Recept na domácí bagety
Jednoduchý recept na zelí z cukety
Maminčiny bramborové pagáčky
Domácí francouzské bagety
Slané makovky
Domácí chléb z žitného kvásku
Kváskový špaldový chléb
Křupavý rozmarýnový chléb
Recept na domácí bagety
Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí s cibulkou je stejně dobré, jako klasické zelí. Zelí z kedlubnů se hodí k vepřovému i králíčímu masu.
Ingredience na kedlubnové zelí:
- 4 větší kedlubny
- 1 střední brambora
- 1 lžíce hladké mouky
- sůl
- kmín
- 1 lžička cukru
- 1 - 2 lžíce octa
- 1 menší cibule
- trošku oleje na osmažení cibule
Příprava kedlubnového zelí:
1. Kedlubny nastrouháme na hrubším struhadle, podlejeme vodou, osolíme, okmínujeme a dáme vařit.
2. Bramboru nastrouháme najemno a smícháme s moukou, je-li to moc husté, zředíme troškou vody (záleží na vodnatosti brambory). Toto vmícháme do kedluben ( po 5 - 10 minutách varu), přidáme na drobno pokrájenou osmaženou cibulku, cukr a ocet, a ještě chvíli vaříme.
3. Nakonec podle chuti dosolíme, osladíme či okyselíme. Podáváme všude tam, kde klasické zelí.
Autor: Lenka
Kedlubnové zelí s cibulkou je stejně dobré, jako klasické zelí. Zelí z kedlubnů se hodí k vepřovému i králíčímu masu. Kedlubnové zelí.
Nejlepší recept
326
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ