Recept na domácí kečup
Luxusní avokádová pomazánka
Lahodná cibulová marmeláda k masu
Jak uvařit pravý hummus
Pohanková pomazánka
Cizrnový hummus se sladkým bramborem a ořechy
8 lahodných dresinků místo majonézy
7 originálních marinád na grilování
Tkemali - tradiční gruzínská omáčka ze švestek k masu i zelenině
Luxusní avokádová pomazánka
Lahodná cibulová marmeláda k masu
Jak uvařit pravý hummus
Pohanková pomazánka
Cizrnový hummus se sladkým bramborem a ořechy
8 lahodných dresinků místo majonézy
7 originálních marinád na grilování
Tkemali - tradiční gruzínská omáčka ze švestek k masu i zelenině
Recept na domácí kečup
Zásadní mínus kupovaných kečupů spočívá v tom, že je do nich přidáváno příliš mnoho cukru a konzervantů. Právě proto vám doporučujeme recept na domácí kečup z přírodních produktů.
Ingredience na domácí kečup:
- 400 g rajčatového pyré
- 100 g datlí bez pecek
- 1 stroužek česneku
- 2 lžíce jablečného octa
- 6 lžic vody
- 1/2 zeleninového bujonu
Příprava domácího kečupu:
1. Do hluboké pánve dejte rajčatovou pastu. Přidejte datle, vodu a jablečný ocet.2. Dále přidejte oloupaný a nadrobno nakrájený česnek, bujon, sůl a pepř.
3. Za stálého míchání doveďte na mírném ohni k varu. Přikryjte pokličkou a vařte 10 – 15 minut.
4. Pánev sejměte z plotny a vytvořenou hmotu nechte vychladnout. Poté vše rozmixujte v mixéru, dokud nevznikne omáčka.
5. Pokud se vám kečup zdá příliš řídký, vlijte ho zpátky na pánev a ještě chvilku povařte. Uchovávejte v ledničce ne déle, jak týden.
Autor: Tar
Recept na domácí kečup. Domácí kečup je nejen dobrý, ale i zdravý. Neobsahuje žádné konzervanty a jeho chuť si zamilujete. Domácí kečup z rajčat a datlí.
Nejlepší recept
312
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ