Sýrová polévka s mozzarelou a balzamikovým octem
Jemný chřestový krém
Krémová kuřecí polévka s houbami a chilli
Pastináková polévka s pórkem
Dánská pivní polévka
Delikátní recept na polévku z červené řepy podle Jamieho Olivera
Indická rajčatová polévka
Kuřecí polévka Tom Yam
Květákový krém se sýrem
Jemný chřestový krém
Krémová kuřecí polévka s houbami a chilli
Pastináková polévka s pórkem
Dánská pivní polévka
Delikátní recept na polévku z červené řepy podle Jamieho Olivera
Indická rajčatová polévka
Kuřecí polévka Tom Yam
Květákový krém se sýrem
Sýrová polévka s mozzarelou a balzamikovým octem

Co by mohlo být lahodnější, než teplá sýrová polévka. Dnes pro vás máme recept na lahodnou sýrovou polévku z italské mozzarely a balazamikového octa. Sýrová polévka je ideální v kombinaci s krutony nebo opečenou bagetou.
Ingredience na sýrovou polévku:
- 8 šálku zeleninového vývaru
- 1/4 šálku proseté hladké mouky
- 170 g čedaru
- 1 cibuli
- 20 g mozzarelly
- 1 lžíce balzamikového octa
- 1 šálek smetany
- bazalka
- krutony
Příprava sýrové polévky:
1. Nejdříve zahřejte vývar. Pak přidejte nadrobno nakrájenou cibuli. Přiveďte vývar k varu, snižte na nízkou teplotu a vařte asi 1 hodinu.
2. Do polévky vmíchejte mouku. Odstraňte hrudky a vařte za občasného míchání 30 minut.
3. Po půlhodině sýrovou polévku zalijte smetanou a vařte 7 minut na mírném ohni.
4. Nastrouhejte čedar a malou hrst přidejte za stálého míchání do polévky. Vaříme, dokud se sýr zcela nerozpustí. Trvá to asi pět minut.
5. Do talíře dejte pár malých kousků mozzarelly, nalijte na ní horkou polévku a opatrně zakápněte balzamikovým octem a ozdobte krutonky.
Autor: Jad
Sýrová polévka s mozzarelou a balzamikovým octem. Co by mohlo být lahodnější, než teplá sýrová polévka. Dnes pro vás máme recept na lahodnou sýrovou polévku z italské mozzarely
Nejlepší recept
328
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ