Jemný chřestový krém
Krémová kuřecí polévka s houbami a chilli
Pastináková polévka s pórkem
Dánská pivní polévka
Ukrajinský boršč
Sýrová polévka s mozzarelou a balzamikovým octem
Delikátní recept na polévku z červené řepy podle Jamieho Olivera
Indická rajčatová polévka
Kuřecí polévka Tom Yam
Krémová kuřecí polévka s houbami a chilli
Pastináková polévka s pórkem
Dánská pivní polévka
Ukrajinský boršč
Sýrová polévka s mozzarelou a balzamikovým octem
Delikátní recept na polévku z červené řepy podle Jamieho Olivera
Indická rajčatová polévka
Kuřecí polévka Tom Yam
Jemný chřestový krém
V zimní sezoně jsou krémové polévky oblíbeným chodem, který často nahradí i hlavní jídlo. Jistým kulinářským zážitkem pro vás určitě bude lahodný chřestový krém.
Ingredience na chřestový krém:
- 25 g másla
- 1 lžíce oleje
- 350 g chřestu
- 3 cibule
- 2 stroužky nasekaného česneku
- 2 hrsti špenátu
- 700 ml zeleninového vývaru
- sůl a pepř
- olivový olej
Příprava chřestového krému:
1. Rozehřejte na pánvi máslo a olej.
2. Na pánvi pár minut osmahněte chřest doměkka a poté jej dejte stranou.
3. Na pánvi osmahněte nakrájenou cibuli dozlatova. Poté přidejte česnek a špenát.
4. Přilijte vývar a přiveďte k varu.
5. Výslednou polévku rozmixujte, přidejte k ní chřest a pak znovu rozmixujte. Chřestový krém osolte a opepřete a můžete podávat.
Autor: Jad
Jemný chřestový krém. Jistým kulinářským zážitkem pro vás určitě bude lahodný chřestový krém. Příprava chřestového krému je velmi jednoduchá, takže to
Nejlepší recept
329
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ