Jemný chřestový krém

12.12 2015|Polévky
Jemný chřestový krém

V zimní sezoně jsou krémové polévky oblíbeným chodem, který často nahradí i hlavní jídlo. Jistým kulinářským zážitkem pro vás určitě bude lahodný chřestový krém.

Ingredience na chřestový krém:

  • 25 g másla
  • 1 lžíce oleje
  • 350 g chřestu
  • 3 cibule
  • 2 stroužky nasekaného česneku
  • 2 hrsti špenátu
  • 700 ml zeleninového vývaru
  • sůl a pepř
  • olivový olej

Příprava chřestového krému:


1. Rozehřejte na pánvi máslo a olej.

2. Na pánvi pár minut osmahněte chřest doměkka a poté jej dejte stranou.

3. Na pánvi osmahněte nakrájenou cibuli dozlatova. Poté přidejte česnek a špenát.

4. Přilijte vývar a přiveďte k varu.

5. Výslednou polévku rozmixujte, přidejte k ní chřest a pak znovu rozmixujte. Chřestový krém osolte a opepřete a můžete podávat.

Autor: Jad

Jemný chřestový krém. Jistým kulinářským zážitkem pro vás určitě bude lahodný chřestový krém. Příprava chřestového krému je velmi jednoduchá, takže to
Nejlepší recept

 301 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ