Jemný chřestový krém

12.12 2015|Polévky
Jemný chřestový krém

V zimní sezoně jsou krémové polévky oblíbeným chodem, který často nahradí i hlavní jídlo. Jistým kulinářským zážitkem pro vás určitě bude lahodný chřestový krém.

Ingredience na chřestový krém:

  • 25 g másla
  • 1 lžíce oleje
  • 350 g chřestu
  • 3 cibule
  • 2 stroužky nasekaného česneku
  • 2 hrsti špenátu
  • 700 ml zeleninového vývaru
  • sůl a pepř
  • olivový olej

Příprava chřestového krému:


1. Rozehřejte na pánvi máslo a olej.

2. Na pánvi pár minut osmahněte chřest doměkka a poté jej dejte stranou.

3. Na pánvi osmahněte nakrájenou cibuli dozlatova. Poté přidejte česnek a špenát.

4. Přilijte vývar a přiveďte k varu.

5. Výslednou polévku rozmixujte, přidejte k ní chřest a pak znovu rozmixujte. Chřestový krém osolte a opepřete a můžete podávat.

Autor: Jad

Jemný chřestový krém. Jistým kulinářským zážitkem pro vás určitě bude lahodný chřestový krém. Příprava chřestového krému je velmi jednoduchá, takže to
Nejlepší recept

 329 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ