Rajská polévka s knedlíčky
Domácí zelňačka
Čorba
Pekingská polévka
Jak se vaří kulajda recept
Tradiční kuřecí vývar s domácími játrovými knedlíčky
Ukrajinský boršč
Dánská pivní polévka
Pastináková polévka s pórkem
Domácí zelňačka
Čorba
Pekingská polévka
Jak se vaří kulajda recept
Tradiční kuřecí vývar s domácími játrovými knedlíčky
Ukrajinský boršč
Dánská pivní polévka
Pastináková polévka s pórkem
Rajská polévka s knedlíčky
Rozmanitost receptů na pokrmy z mletého masa je nekonečná. Uvařte si třeba rajskou polévku s knedlíčky. Jemná rajčatová polévka vás zahřeje i zasytí.
Ingredience na rajčatovou polévku s knedlíčky:
- 300 g mletého masa
- 2 krajíčky toustového chleba
- 2 lžíce sekané petrželky
- 1 žloutek
- sůl, pepř
- 500 ml zeleninového vývaru
- 1 cibule
- 2 lžíce oleje
- 480 g loupaných rajčat z konzervy
Příprava rajské polévky s knedlíčky:
Krajíčky toustového chleba namočte ve vodě a vymačkejte. Maso, chleba, petrželku a žloutek důkladně promíchejte. Osolte a opepřete. Zeleninový vývar přivěďte k varu. Z masové hmoty vytvarujte knedlíčky. Vložte je vroucího vývaru a pozvolna vařte asi 8 minut. Hotové knedlíčky vyjmněte cedníkem. Na rozpáleným oleji osmahněte nakrájenou cibuli. Jakmile cibule zesklovatí, přidejte rajčata i s nálevem a povařte 5 minut. Pak přilijte horký vývar, polévku rozmixujte a dochuťte. Knedlíčky vraťte do polévky.Autor: Pegy
Rozmanitost receptů na pokrmy z mletého masa je nekonečná. Uvařte si třeba rajskou polévku s knedlíčky. Jemná rajčatová polévka vás zahřeje i zasytí. Rajská polévka s knedlíčky
Nejlepší recept
345
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ