Pekingská polévka
Jak se vaří kulajda recept
Domácí bramboračka s houbami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Gulášovka
Čorba
Domácí zelňačka
Rajská polévka s knedlíčky
Tradiční kuřecí vývar s domácími játrovými knedlíčky
Jak se vaří kulajda recept
Domácí bramboračka s houbami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Gulášovka
Čorba
Domácí zelňačka
Rajská polévka s knedlíčky
Tradiční kuřecí vývar s domácími játrovými knedlíčky
Pekingská polévka
Pekingská polévka je ideální lahůdka ve studených podzimních dnech, která vám zprostředkuje tu pravou chuť exotické Asie. Vyzkoušejte jednoduchý a rychlý recept.
Ingredience na pekingskou polévku:
- 1,5 litru slepičího vývaru
- 100 g slepičího masa
- 100 g vepřového masa z plecka
- sůl
- Glutasol
- 200 g šunky
- 100 g bambusových výhonků
- bílý pepř
- 2 vejce
- 1 lžíce vína
- 1 lžíce octa
- 1 lžička cukru
- 1 lžíce škrobu
- petrželová nať
- 1 cibule se zelenou natí
Příprava pekingské kuřecí polévky:
Do vývaru přidejte na kostičky nakrájené vepřové a slepičí maso a zavařte. Přidáme nakrájenou šunku a bambusové výhonky, pepř, víno, ocet, cukr a na mírném ohni vaříme, až je maso měkké. Nakonec zavaříme rozšlehané vejce, nasekanou cibulku a petrželku. Dochutíme Glutasolem.Autor: Radka
CPekingská polévka je ideální lahůdka ve studených podzimních dnech, která vám zprostředkuje tu pravou chuť exotické Asie. Vyzkoušejte jednoduchý a rychlý recept.
Nejlepší recept
316
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ