Arménská jehněčí polévka khashlama
Květákový krém se sýrem
Kuřecí polévka Tom Yam
Indická rajčatová polévka
Delikátní recept na polévku z červené řepy podle Jamieho Olivera
Vietnamská polévka Pho s krevetami
Pivní polévka se slaninou a sýrem
Mexická kuřecí polévka s rajčaty, fazolemi a paprikou
Avokádová polévka za 15 minut
Květákový krém se sýrem
Kuřecí polévka Tom Yam
Indická rajčatová polévka
Delikátní recept na polévku z červené řepy podle Jamieho Olivera
Vietnamská polévka Pho s krevetami
Pivní polévka se slaninou a sýrem
Mexická kuřecí polévka s rajčaty, fazolemi a paprikou
Avokádová polévka za 15 minut
Arménská jehněčí polévka khashlama

Arménská polévka z jehněčího masa khashlama je vynikající, svěží a syté jídlo, které se zamilujete. Můžete si ji dopřát k obědu i k večeři. Je natolik sytá, že vám může skvěle posloužit i jako hlavní chod.
Ingredience na polévku khashlama:
- 1 kg jehněčího masa
- 5 ks brambor
- 2 cibule
- 3 mrkve
- 4-5 rajčat
- 3 papriky
- 1 svazek petržele
- 2-3 stroužky česneku
- sůl a pepř
- koření dle chuti
Příprava polévky khashlama:
1. Maso nakrájejte na malé kousky. Dejte jej do hrnce s vodou tak, aby bylo zakryto zhruba 5-10 cm.
2. Vařte a průběžně odstraňujte pěnu. Dochuťte solí a pepřem, přidejte byliny, česnek a cibuli nakrájenou na 4 kusy. Vařte do měkka asi 2 hodiny.
3. Mrkev a brambory omyjte, nakrájejte a přidejte do hrnce. Vařte dokud nezměkne.
4. Přidejte rajčata nakrájená na kruhy. Přiveďte k varu. Výjměte cibuli a podávejte posypané bylinkami.
Autor: Jad
Arménská jehněčí polévka khashlama. Arménská polévka z jehněčího masa khashlama je vynikající, svěží a syté jídlo, které se zamilujete. Khashlama
Nejlepší recept
303
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ