Avokádová polévka za 15 minut
Mexická kuřecí polévka s rajčaty, fazolemi a paprikou
Pivní polévka se slaninou a sýrem
Vietnamská polévka Pho s krevetami
Arménská jehněčí polévka khashlama
Španělská česneková polévka
Osvěžující gazpacho
Rychlá brynzová polévka
Srbská fazolová polévka
Mexická kuřecí polévka s rajčaty, fazolemi a paprikou
Pivní polévka se slaninou a sýrem
Vietnamská polévka Pho s krevetami
Arménská jehněčí polévka khashlama
Španělská česneková polévka
Osvěžující gazpacho
Rychlá brynzová polévka
Srbská fazolová polévka
Avokádová polévka za 15 minut
Avokádo se dá použit nejen do salátu a na quacamole. Je také skvělým základem pro chutné polévky. Dnes vám nabízíme jedinečný recept na avokádovou polévku
Ingredience na avokádovou polévku:
- 2 avokáda
- 1 stroužek česneku
- 150 rajčat
- 150 g cibule
- 10 g koriandru
- 4 tortily
- 2 g bílého pepře
- 650 g zeleninového vývaru
- 30 ml olivového oleje
- mořská sůl dle chuti
Příprava avokádové polévky
1. Oloupejte a nakrájejte cibuli na kroužky, česnek oloupejte a rozdrťte, z avokáda vydlabejte dužinu.
2. Ve velké pánvi na mírném ohni osmahněte na olivovém oleji cibuli asi 2 minuty, pak přidejte česnek a vařte dalších 30 sekund.
3. Přidejte avokádo, vývar, sůl, pepř a přiveďte k varu.
4. Poté polévku rozmixujte v mixéru. Pokud je příliš hustá, přidejte vodu nebo vývar.
5. Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Odstraňte z nich semena a šťávu. Lístky koriandru nasekejte.
6. Na předehřáté pánvi s olivovým olejem ohřejte z obou stran tortily.
7. Avokádovou polévku podávejte s teplými tortilami, rajčaty a koriandry. Kdo chce, může ozdobit i krevetami.
Autor: Liv
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Avokádo a zdraví: 12 důvodů proč jíst avokádo pravidelně
Avokádová polévka za 15 minut. Dnes vám nabízíme jedinečný recept na avokádovou polévku. Avokádo se dá použit nejen do salátu a na quacamole.
Nejlepší recept
317
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ