Srbská fazolová polévka
Rychlá brynzová polévka
Osvěžující gazpacho
Španělská česneková polévka
Avokádová polévka za 15 minut
Minestrone - italská zeleninová polévka
Tradiční hovězí vývar
Egyptská polévka z červené čočky
Ruská rybí polévka ucha
Rychlá brynzová polévka
Osvěžující gazpacho
Španělská česneková polévka
Avokádová polévka za 15 minut
Minestrone - italská zeleninová polévka
Tradiční hovězí vývar
Egyptská polévka z červené čočky
Ruská rybí polévka ucha
Srbská fazolová polévka
Pořádná polévka, která zasytí, přijde vždycky vhod. Skvělým tipem je srbská fazolová polévka s klobásou. Je chutná i rychlá na přípravu.
Ingredience na srbskou fazolovou polévku:
- 300 g fazolí
- cibule
- 4 lžíce oleje
- 1 l vývaru z kostky
- masoxu
- sůl
- 150-200 g klobásy
- petrželka
Příprava srbské fazolové polévky:
1. Masox rozpustíme ve vodě, krátce povaříme a necháme vychladnout. Potom do vývaru vložíme opláchnuté fazole a necháme je přes noc nabobtnat. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na polovině dávky oleje.
2. Přidáme ji k vývaru s fazolemi, osolíme, opepříme a pozvolna vaříme až fazole změknou. Potom polévku přecedíme a fazole prolisujeme sítem. Na zbylém oleji osmahneme do červena na kolečka nakrájenou klobásu, přidáme ji do prolisované polévky a ještě chvíli povaříme.
3. Na talířích polévku ozdobíme nadrobno posekanou pažitkou.
Autor: Lin
Srbská fazolová polévka. Pořádná polévka, která zasytí, přijde vždycky vhod. Skvělým tipem je srbská fazolová polévka s klobásou. Je chutná i rychlá na přípravu.
Nejlepší recept
330
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ