Mrkvová roláda s tvarohovo-mandlovým krémem
Vánoční medové perníčky - videorecept
Linecké cukroví jako od babičky
Vanilkové rohlíčky
5 lahodných receptů z mascarpone
Zdravá a výživná tvarohová buchta
Francouzské eclair s jahodami a šlehačkou
Křehké tartaletky s lehkým citronovým krémem
Jablečná bublanina
Vánoční medové perníčky - videorecept
Linecké cukroví jako od babičky
Vanilkové rohlíčky
5 lahodných receptů z mascarpone
Zdravá a výživná tvarohová buchta
Francouzské eclair s jahodami a šlehačkou
Křehké tartaletky s lehkým citronovým krémem
Jablečná bublanina
Mrkvová roláda s tvarohovo-mandlovým krémem

Rychlá, dobrá a zdravá. Taková je mrkvová roláda s krémem z tvarohu, zakysané smetany a mletých mandlí. Příprava není nikterak složitá a zabere vám maximálně 30 minut.
Ingredience:
Piškot:
- 3 vejce
- 1 sáček vanilkového cukru
- 50 g krupicového cukru
- 2 velké mrkve
- 20 g strouhaného kokosu
- 100 g hladké mouky
- 1 lžička sody
- 2 lžíce oleje
- vanička měkkého tvarohu
- 100 g zakysané smetany
- 50 g mletých mandlí
- moučkový cukr dle chuti
Příprava:
Vejce s cukry vyšleháme do husté pěny. Přidáme mouku promíchanou se sodou, jemně nastrouhanou mrkev, kokos a olej. Hotové těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem.
Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při teplotě 180°C asi 12 minut. Ihned po vytažení z trouby překlopíme piškot na utěrku a srolujeme. Necháme vychladnout.
Tvaroh a zakysanou smetanu vyšleháme s cukrem, přidáme mandle a zamícháme. Náplň rozetřeme na vychladlý korpus. Stočíme a necháme ji zatuhnout v lednici. Poté krájíme na plátky a můžeme konzumovat.
Mrkvová roláda s krémem z tvarohu, zakysané smetany a mandlí je výborná i zdravá zároveň. Příprava je jednoduchá a rychlá. Mrkvový dezert si zamilujete.
Nejlepší recept
299
Komentáře ( 1 )
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
Lilka|29.03 2021 11:11
Vyzkoušeno a mrkvová roláda je opravdová mňamka. Děcka to zblajzly během půl hodiny Aspoň, že je to zdravé
Odpovědět
1