Jablečná bublanina
Křehké tartaletky s lehkým citronovým krémem
Francouzské eclair s jahodami a šlehačkou
Zdravá a výživná tvarohová buchta
Mrkvová roláda s tvarohovo-mandlovým krémem
Výborná buchta s jablky, mrkví a tvarohem
Křehké tartaletky s lehkým citronovým krémem
Francouzské eclair s jahodami a šlehačkou
Zdravá a výživná tvarohová buchta
Mrkvová roláda s tvarohovo-mandlovým krémem
Výborná buchta s jablky, mrkví a tvarohem
Jablečná bublanina

Pokud máte přebytek padaných jablek, není nic jednoduššího, než z nich upéct nadýchanou bublaninu, která vám zmizí pod rukami ještě dřív, než ji položíte na stůl.
Ingredience:
- 240 g cukru
- 240 g hladké mouky
- prášek do pečiva
- špetku soli
- 1 hrnek oleje
- 4 vejce
- 4 velké jablka
Příprava:
Vejce s cukrem ušleháme do pěny. Přidáme 100 ml horké vody a sklenku oleje. Nakonec přimícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Jablka smícháme se skořicí a přidáme do těsta. Pečeme na 180°C 30 až 45 minut. Před podáváním pocukrujeme moučkovým cukrem.Autor: jad
Bublanina z jablek je rychlá a vynikající buchta, kterou ocení všichni, kdo mají přebytek padaných jablíček. Nadýchaný piškot, jablka a skořice jsou neodolatelnou kombinací.
Nejlepší recept
302
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ