Výborná buchta s jablky, mrkví a tvarohem
Jablečná bublanina
Křehké tartaletky s lehkým citronovým krémem
Francouzské eclair s jahodami a šlehačkou
Zdravá a výživná tvarohová buchta
Smetanový dezert s jahodami
Jablečná bublanina
Křehké tartaletky s lehkým citronovým krémem
Francouzské eclair s jahodami a šlehačkou
Zdravá a výživná tvarohová buchta
Smetanový dezert s jahodami
Výborná buchta s jablky, mrkví a tvarohem

Z jablek, mrkve a tvarohu se dá udělat vynikající buchta, která se hodí k snídani i ke svačině. Nadýchaný a vláčný korpus skvěle doplňuje krém z tvarohu a zakysané smetany. Buchta je nejen chutná, ale i výživná a zdravá. Jablka, mrkev a tvaroh výborně doplňují špaldová mouka a ovesné vločky, které mají vysoký obsah vitaminů, minerálů a vlákniny.
Ingredience:
- 3 vejce
- 150 g špaldové mouky
- 50 g ovesných vloček
- 1 lžička mleté skořice
- 100 g třtinového cukru
- 60 g másla
- 1 kypřící prášek do pečiva
- 3 nastrouhaná jablka
- 3 nastrouhané mrkve
- hrst nasekaných vlašských ořechů
- 250 g měkkého tvarohu
- 100 ml zakysané smetany
- 1 lžička vanilkového extraktu
- cukr podle chuti
Příprava:
Vejce ušleháme s cukrem. Přilijeme rozpuštěné máslo a postupně vmícháme zbytek ingrediencí. Pečeme na 180 stupňů Celsia přibližně 30 minut. Mezitím si smícháme všechny ingredience na krém. Hotový dort necháme vychladnout a poté potřeme krémem. Můžeme dozdobit skořicí a jablky.Autor: Jad
Jablka, tvaroh a mrkev jsou perfektní ingredience do buchty, která se skvěle hodí ke kávě i ke snídani. Jablečná buchta ze špaldové mouky doplněna o tvarohový krém nesmí chybět ve vašem seznamu receptů.
Nejlepší recept
301
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ