Karamelová roláda
Ořechová roláda
Tvarohová roláda s hruškami
Bílková roláda
Višňová roláda
Kokosová roláda s ananasem
Punčová roláda
Tvarohová štola
Tvarohová štola s čokoládou
Ořechová roláda
Tvarohová roláda s hruškami
Bílková roláda
Višňová roláda
Kokosová roláda s ananasem
Punčová roláda
Tvarohová štola
Tvarohová štola s čokoládou
Karamelová roláda

Karamelová roláda vám přijde vhod kdykoliv, když dostane chuť na něco opravdu sladkého. Lahodný dezert si zamiluje celá rodina.
Ingredience na karamelovou roládu:
Těsto:
- 6 vajec
- 140 g cukru krupice
- 60 g hladké mouky
- 20 g kakaového prášku
- 250 g másla
- 1 sáček karamelového pudinku
- 300 ml mléka
- 1 plechovka salka
- mleté ořechy
- čokoládové ozdoby
Příprava karamelové rolády:
1. Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Pak vešleháme žloutky a vařečkou zlehka vmícháme mouku smíchanou s kakaem.
2. Rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení, vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a upečeme (8 minut). Ihned po upečení stáhneme i s papírem z plechu a necháme vychladnout.
3. Ingredience na krém smícháme. Na vychladlý piškotový plát rozetřeme krém (trochu si necháme na povrch rolády) a srolujeme.
4 Dáme na hodinu ztuhnout do ledničky. Pak potřeme krémem povrch rolády a obalíme ji mletými ořechy. Zbytkem krému ji můžeme ozdobit a dozdobit libovolnými ozdůbkami.
Autor: Mirka
Karamelová roláda je jednoduchá na přípravu a chuťově je opravdu vynikající. Ozdobit si ji můžete podle svých představ. Karamelová roláda
Nejlepší recept
348
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ