Zelňáky z kyselého zelí
Bretaňské fazole
Smažený sýr v troubě
Fazolová omáčka
Zapečené brambory s ředkvičkami
Plněné papriky zapečené v troubě
Dušená hlíva nakyselo
Cuketová čína
Pikantní fazolové chilli
Bretaňské fazole
Smažený sýr v troubě
Fazolová omáčka
Zapečené brambory s ředkvičkami
Plněné papriky zapečené v troubě
Dušená hlíva nakyselo
Cuketová čína
Pikantní fazolové chilli
Zelňáky z kyselého zelí
Hledáte nějakou pochoutku k pivu? Pak si připravte pravé zelňáky z kyselého zelí. Jsou vynikající teplé i studené, k večeři i k svačině.
Ingredience na zelňáky z kyselého zelí:
- 200 g hladké mouky
- 200 g polohrubé mouky
- 400 g kysaného zelí
- 200 g sádla
- 1 vejce
- 1 lžička soli
- 1 lžička drceného kmínu
- 1 lžička majoránky
Příprava zelňáků z kyselého zelí:
1. Kyselé zelí nakrájíme na menší kousky.
2. Ze všech zbylých surovin vypracujeme na vále rukama těsto. Rozválíme je na tloušťku půl centimetru a rozkrájíme na čtverce.
3. Naskládáme je na plech vyložený papírem na pečení a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 10 minutách každý kousek otočíme a pečeme ještě dalších 10 minut.
Autor: Len
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zelí - božský lék na krásnou pleť i silný imunitní systém
Zelňáky z kyselého zelí. Hledáte nějakou pochoutku k pivu? Pak si připravte pravé zelňáky z kyselého zelí. Jsou vynikající teplé i studené, k večeři i k svačině.
Nejlepší recept
344
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ