Cuketová čína
Dušená hlíva nakyselo
Plněné papriky zapečené v troubě
Zelňáky z kyselého zelí
Bretaňské fazole
Pikantní fazolové chilli
Rychlé těsto na langoše
Cuketové lasagne
Zapékané brambory s cuketou a fetou
Dušená hlíva nakyselo
Plněné papriky zapečené v troubě
Zelňáky z kyselého zelí
Bretaňské fazole
Pikantní fazolové chilli
Rychlé těsto na langoše
Cuketové lasagne
Zapékané brambory s cuketou a fetou
Cuketová čína
Cuketová čína nadchne milovníky bezmasého jídla a vegetariány. Potěší vás i její jednoduchá a rychlá příprava.
Ingredience na cuketovou čínu:
- 2 - 3 mladé cukety
- olej
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 lžička mleté papriky
- špetka chilli
- špetka karí
- sójová omáčka
- sůl
- mletý pepř
Příprava cuketové číny:
1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Cukety omyjeme, neloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Cibuli na pánvi osmahneme.
2. Poprášíme mletou paprikou, přihodíme špetku chilli a dva pokrájené stroužky česneku. Krátce osmahneme a do pánve přidáme cukety. Orestujeme.
3. Cuketovou směs podlijeme malým množstvím vody a krátce podusíme. Když je cuketa měkká ( ne rozvařená), směs dochutíme karí, sójovou omáčkou, pepřem a solí. Přimícháme zbylý česnek. Podáváme samostatně nebo s pečivem, dobrá je i s tatarskou omáčkou.
Autor: Iva
Cuketová čína je chutný pokrm pro milovníky bezmasé stravy a vegetariány. Jednoduchý a chutný recept na cuketovou čínu je
Nejlepší recept
323
Komentáře ( 1 )
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
2856458|03.08 2018 23:11
Prý to bylo dobré a já bych řekl že to šlo jíst docela dobře. Než se odpařila voda z cukety a změklo to, trvalo to asi 30 minut.. Přikusovali jsme chléb s tofu.
Odpovědět
2