Zelené fazolky s vejci
Zeleninové kari s dýní a cizrnou
Slaný polentový koláč se špenátem
Salát z pomeranče
Závitky z lilku
Bramborové karbanátky s pomerančovou salsou
Lilkový nákyp
Parmigiana s cuketou
5 receptů na karbanátky bez masa
Zeleninové kari s dýní a cizrnou
Slaný polentový koláč se špenátem
Salát z pomeranče
Závitky z lilku
Bramborové karbanátky s pomerančovou salsou
Lilkový nákyp
Parmigiana s cuketou
5 receptů na karbanátky bez masa
Zelené fazolky s vejci

Máme pro vás tip na lehkou a výživnou večeři. Vyzkoušejte zelené fazolky s vejci. Je to taková variace vaječiny na mexický způsob. Kdo se neobejde bez masa, může použít klobásku čorizo nebo slaninu.
Zelené fazolky s vejci pro: 6 osob
Doba přípravy: 30 minutIngredience na zelené fazolky s vejci:
- 300 g zelených fazolek, očištěných a rozpůlených
- 30 ml rostlinného oleje
- 1 cibule nakrájená na tenké plátky
- 3 vejce
- sůl
- mletý pepř
- 50 g strouhaného čedaru
- proužky citronové kůry na ozdobu
Příprava zelených fazolek s vejci:
Uveďte do varu vodu v hrnci, přidejte fazolky a 5-6 minut vařte, až změknou. Nechte je okapat v cedníku a propláchněte je studenou vodou, aby se uchovala zelená barva. V pánvi zahřejte olej a osmažte plátky cibule 3-4 minuty, aby byly měkké. Do mísy rozklepněte vejce a ušlehejte je s kořením. Vaječnou směs přidejte k cibuli. Smažte pomalu na mírném plameni a stále míchejte, aby byla vejce mírně ztuhlá. Měla by zůstat měkká. Nepřesmažte je. Do pánve přidejte fazolky a několik minut vařte, aby se prohřály. Směs vyklopte do servírovací mísy, posypte strouhaným sýrem a citronovou kůrou a podávejte.Autor: Jad
Zelené fazolky s vejci. Máme pro vás tip na lehkou a výživnou večeři. Vyzkoušejte zelené fazolky s vejci. Je to taková variace vaječiny na mexický způsob.
Nejlepší recept
Téma: Levné recepty
326
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ