Lilkový nákyp
Bramborové karbanátky s pomerančovou salsou
Zelené fazolky s vejci
Zeleninové kari s dýní a cizrnou
Slaný polentový koláč se špenátem
Parmigiana s cuketou
5 receptů na karbanátky bez masa
7 nejlepších vegetariánských snídaní
Zapečená růžičková kapusta
Bramborové karbanátky s pomerančovou salsou
Zelené fazolky s vejci
Zeleninové kari s dýní a cizrnou
Slaný polentový koláč se špenátem
Parmigiana s cuketou
5 receptů na karbanátky bez masa
7 nejlepších vegetariánských snídaní
Zapečená růžičková kapusta
Lilkový nákyp
Středozemořská kuchyně má rozhodně co do sebe. Je lehce stravitelná a jednoduchá. Lilkový nákyp určitě ocení vegetariáni.
Lilkový nákyp pro 4 osoby
Doba přípravy: 65 minutIngredience na lilkový nákyp:
- 3 lilky
- 500 g zralých rajčat
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 250 g mozzarely
- 4 lžičky olivového oleje
- 3 lžíce nasekané petrželky
- 100 g ovčího sýra
- sůl
- pepř
- máslo na vymazání
Příprava lilkového nákypu:
Předehřejte si trouba na 190 stupňů. Zapékací mísu vymažte máslem. Lilky a rajčata umyjte a nakrájejte na plátky. Cibuli a česnek nasekejte na drobno. Mozzarelu nakrájejte na plátky. Lilky a rajčata osmahněte na grilovací pánvi. Osolte je a opepřete. Do zapékací formy rozložte lilky, rajčata, cibuli, česnek, mozzarelu a petrželku. Vše posypejte rozdrobeným ovčím sýrem. Pečte v troubě na 170 stupňů asi 35 minut.Autor: Jada
Lilkový nákyp. Středozemořská kuchyně má rozhodně co do sebe. Je lehce stravitelná a jednoduchá. Lilkový nákyp určitě ocení vegetariáni.
Nejlepší recept
333
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ