Zapečená růžičková kapusta
7 nejlepších vegetariánských snídaní
5 receptů na karbanátky bez masa
Parmigiana s cuketou
Lilkový nákyp
Zapečený bulgur s dýní
Zapečené cannelloni s rajčaty a mascarpone
4 nejchutnější recepty na míchaná vejce z celého světa
9 originálních receptů z avokáda
7 nejlepších vegetariánských snídaní
5 receptů na karbanátky bez masa
Parmigiana s cuketou
Lilkový nákyp
Zapečený bulgur s dýní
Zapečené cannelloni s rajčaty a mascarpone
4 nejchutnější recepty na míchaná vejce z celého světa
9 originálních receptů z avokáda
Zapečená růžičková kapusta
Zapečená růžičková kapusta je ideální pro vegetariány. Kombinace růžičkové kapusty, goudy a vlašských ořechů si určitě zamilujete.
Zapečená kapusta pro 4 osoby:
Ingredience na zapečenou růžičkovou kapustu:
- 600 g růžičkové kapusty
- 1 velká cibule
- 50 g vlašských ořechů
- 120 g goudy
- 400 g špeclí
Omáčka
- 200 ml mléka
- 200 ml smetany
- 4 vejce
- máslo
- sůl pepř
- špetka muškátového oříšku
Příprava zapečené růžičkové kapusty:
Předehřejte si troubu na 180 stupňů. Omyjte růžičkovou kapustu a rozpulte ji. Cibuli a vlašské ořechy nasekejte na jemno. Goudu nastrouhejte. Kapustu uvařte v osolené vodě. Vařte zhruba 2 minuty. Poté zceďte a smíchejte s cibulí, ořechy, 50 g sýra a špeclemi. Směsí naplňte zapékací formu. Připravte si omáčku. Omyjte tymián. Lístky otrhejte ze stonku a smíchejte s mlékem, smetanou, vejci, muškátovým oříškem, pepřem a solí. Směsí přelijte nákyp a posypte zbylým sýrem. V troubě zapékejte asi 40 minut při 170 stupních.Autor: Jada
Zapečená růžičková kapusta. Zapečená růžičková kapusta je ideální pro vegetariány. Kombinace růžičkové kapusty, goudy a vlašských ořechů si určitě zamilujete.
Nejlepší recept
313
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ