Parmigiana s cuketou
Lilkový nákyp
Bramborové karbanátky s pomerančovou salsou
Zelené fazolky s vejci
Zeleninové kari s dýní a cizrnou
5 receptů na karbanátky bez masa
7 nejlepších vegetariánských snídaní
Zapečená růžičková kapusta
Zapečený bulgur s dýní
Lilkový nákyp
Bramborové karbanátky s pomerančovou salsou
Zelené fazolky s vejci
Zeleninové kari s dýní a cizrnou
5 receptů na karbanátky bez masa
7 nejlepších vegetariánských snídaní
Zapečená růžičková kapusta
Zapečený bulgur s dýní
Parmigiana s cuketou
Parmigiana s cuketou je klasika, kterou můžete velmi často najít na italských stolech. Nepoužívá se v ní maso, takže si na své příjdou i vegetariáni.
Parmigiana s cuketou pro: 4 osoby
Doba přípravy: 40 minutIngredience na parmigianu s cuketou
- 1 mála cibule
- stroužek česneku
- 4 rajčata
- 750 g cukety
- 250 g mozzarely
- 100 g parmezánu
- 1 svazek bazalky
- sůl a pepř
- 2 lžíce olivového oleje
- 1/4 l rajčatové omáčky s bylinkami
Příprava parmigiany s cuketou:
Cibuli a česnek oloupejte a nasekejte. Rajčata a cukety omyjte a očistěte a nakrájejte na plátky. Mozzarelu nakrájejte na plátky, parmezán nastrouhejte. Bazalku omyjte, jemně osušte a lístky nakrájejte na proužky. Cukety a rajčata osolte, opepřete a opečte na oleji, z každé strany asi minutu. Troubu předehřejte na 200 stupňů. Do mísy navrstvěte omáčku, zeleninu, bazalku a mozzarellu. Posypejte parmezánem a gratinujte v troubě asi 20 minut.Autor: Jada
Parmigiana s cuketou je klasika, kterou můžete velmi často najít na italských stolech. Nepoužívá se v ní maso, takže si na své příjdou i vegetariáni. Parmigiana s cuketou
Nejlepší recept
338
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ