Vegetariánská quesadilla se špenátem a kozím sýrem

21.12 2016|Bezmasá jídla
Vegetariánská quesadilla se špenátem a kozím sýrem

Bezmasá quesadilla se špenátem a kozím sýrem je vynikajícím receptem, který se hodí k obědu i k večeři. Tuto variaci mexické pochoutky si zamilují nejen vegetariáni.

Ingredience na quesadillu se špenátem a kozím sýrem:

  • 250 g špenátu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1-2 stroužky česneku
  • sůl a pepř dle chuti
  • 4 tortilly
  • 70 g kozího sýru

Příprava quesadilly s kozím sýrem:


1. Umyjte špenát a nakrájejte jej nahrubo.

2. Rozehřejte olivový olej na středním plameni ve velké pánvi. Přidejte nasekaný česnek. Vařte 30 sekund a pak přidejte špenát.

3. Zvyšte teplotu a vařte, dokud se špenát neprovaří. Odstraňte z tepla a vylijte přebytečnou tekutinu. Dochuťte solí a pepřem.

4. Na talíř položte tortilly. Povrch pokryjte rovnoměrnou vrstvou špenátu a posypte sýrem. Přeložte na polovinu, přitiskněte a dejte zapéct do mikrovlnné trouby na 1-1,5 minut, dokud se sýr nerozpustí.

5. Rozřízněte na čtvrtiny a podávejte se zakysanou smetanou a guacamole.

Autor: Liv

Bezmasá quesadilla se špenátem a kozím sýrem je vynikajícím receptem, který si zamilujete. Příprava a ingredience na quesadillu se špenátem a kozím sýrem
Nejlepší recept

 324 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ