Pikantní veganské karbanátky z adzuki fazolí ocení i milovníci masa
Křehký ruský piroh se zelím a vejci
Zdravé cuketové nudle
Croque madame - francouzská snídaně pro každého
6 způsobů, jak vyrobit domácí tvaroh
Černá čočka Beluga s mrkví a zázvorem, podávaná s volským okem
Recept z uzeného tofu, papriky a žampionů
Červená čočka s rajčaty a mladou cuketkou
Krebli - nadýchaná a lehká varianta langošů
Křehký ruský piroh se zelím a vejci
Zdravé cuketové nudle
Croque madame - francouzská snídaně pro každého
6 způsobů, jak vyrobit domácí tvaroh
Černá čočka Beluga s mrkví a zázvorem, podávaná s volským okem
Recept z uzeného tofu, papriky a žampionů
Červená čočka s rajčaty a mladou cuketkou
Krebli - nadýchaná a lehká varianta langošů
Pikantní veganské karbanátky z adzuki fazolí ocení i milovníci masa
Pikantní karbanátky z adzuki fazolí oceníte, ať už jste vegan nebo vás prostě jen unavuje časté jedení masa. Chuťově vyvážené luštěninové karbanátky jsou skvělé v kombinaci s bramborovou kaší i salátem.
Ingredience na veganské karbanátky z adzuki fazolí:
- 1 šálek uvařených fazolí adzuki
- 2 stroužky česneku
- 1,5 lžíce majoránky
- 1 lžíce koření tajine nebo kari
- 2 lžíce sojové omáčky
- jemné ovesné vločky
- hrst kukuřičných lupínků
Příprava karbenátků z adzuki fazolí:
1. Uvařené fazole adzuki rozmačkáme nebo rozmixujeme.2. Přidáme sojovou omáčku, majoránku, tajine nebo kari a utřený česnek.
3. Zahustíme ovesnými vločkami.
4. Vytvarujeme malé karbanátky, které obalíme v kukuřičných lupínkách.
5. Osmažíme v troše oleji na pánvičce z obou stran. Kdo chce, může péct v troubě.
6. Necháme okapat na kuchyňskou utěrku, aby se vsákl přebytečný tuk.
Autor: Liv
Pikantní veganské karbanátky z adzuki fazolí jsou natolik chutné, že si je zamilují i zapřísáhlí milovníci masa. Veganské karbenátky z adzuki fazolí jsou jednoduché a rychlé.
Nejlepší recept
Téma: Vegan
304
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ