Plněné mrkve z listového těsta
Citrony plněné tuňákovým krémem
Prosciutto crudo s artyčoky jako předkrm
Uzený losos s cherry rajčátky
Krevetový koktejl
Tapas: Připravte si vynikající marinované olivy
Melounový salát se šunkou a mozzarelou
Domácí sušená rajčata
Bagel s parmskou šunkou a rukolou
Citrony plněné tuňákovým krémem
Prosciutto crudo s artyčoky jako předkrm
Uzený losos s cherry rajčátky
Krevetový koktejl
Tapas: Připravte si vynikající marinované olivy
Melounový salát se šunkou a mozzarelou
Domácí sušená rajčata
Bagel s parmskou šunkou a rukolou
Plněné mrkve z listového těsta
Z listového těsta se dá připravit celá řada předkrmů. Jeho výhodou je, že s ním můžeme pěkně vyhrát. Dnes si zkusíme plněné mrkve z listového těsta.
Předkrm pro 4 osoby:
Doba přípravy: 30 minutIngredience na předkrm:
- listové těsto
- vejce
- oranžové barvivo na potraviny
- 8 větviček petržele
- lžíce másla
na náplň:
- 80 g tuňáka z konzrervy
- 100 g sýru Philadelphia
- 1 lžička capari
- 1 lžička nasekané petržele
- sůl
- pepř
Příprava předkrmu:
Rozválejte těsto a nakrájejte jej na dlouhé pásky. Každý pásek potřete rozšlehaným vejcem. Pásky těsta namotejte podle obrázku na přichystané formičky. Do vody mezitím přidejte trochu barviva. Směsí potřete připravené "mrkve". Pečte při 200 stupních na 10 minut. V mixeru si rozšleháme sýr Philadelphia, capari, nasekanou petrželku, tuňáka , špetku soli a pepře. Hotovou směsí naplňte "mrkve" z těsta. Do směsi můžete na ozdobu zapíchnout větvičky petržele. Dobrou chuť!Autor: Jad
Plněné mrkve z těsta. Z listového těsta se dá připravit celá řada předkrmů. Jeho výhodou je, že s ním můžeme pěkně vyhrát. Dnes si zkusíme plněné mrkve z listového těsta.
Nejlepší recept
326
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ