Citrony plněné tuňákovým krémem
Prosciutto crudo s artyčoky jako předkrm
Uzený losos s cherry rajčátky
Krevetový koktejl
Hovězí carpaccio s rukolou a parmezánem
Plněné mrkve z listového těsta
Tapas: Připravte si vynikající marinované olivy
Melounový salát se šunkou a mozzarelou
Domácí sušená rajčata
Prosciutto crudo s artyčoky jako předkrm
Uzený losos s cherry rajčátky
Krevetový koktejl
Hovězí carpaccio s rukolou a parmezánem
Plněné mrkve z listového těsta
Tapas: Připravte si vynikající marinované olivy
Melounový salát se šunkou a mozzarelou
Domácí sušená rajčata
Citrony plněné tuňákovým krémem
Citrony plněné tuňákovým krémem jsou netradiční a hezky vypadající předkrm, který byste našli nejčastěji na italském stole. Příprava je jednoduchá a rozhodně stojí zato.
Citrony plněné tuňákovým krémem pro: 4 osoby
Doba přípravy: 30 minutDoba vaření: 7 minut
Ingredience na citrony plněné tuňákovým krémem:
- kapary v octovém nálevu 15 g
- lžíce nasekané pažitky
- 2 lžíce šťávy z citronu
- 4 velké citrony
- 50 g černých a zelených oliv bez pecek
- 160 g tuňáka v oleji
- 4 vejce
- 100 g majonézy
Příprava citronů plněných tuňákovým krémem:
Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme a 3 z nich nakrájíme na malé kostičky. Mezitím vezmeme citrony, uřežeme jim špičku a vydlabeme je, tak abychom uřezané vršky mohli použít jako pokličky. Postupujeme opatrně, abychom při vydlabávání neprotrhli dno citronu. Skořápka musí zůstat celá, protože ji budeme plnit. Dužninu z citronu a šťávu si odložíme stranou. Do jiné misky si přichystáme majonézu, na drobno nakrájeného tuňáka a nasekané kapary i olivy. Vše dobře smícháme a přidáme ještě vejce, pažitku, sůl a pepř. Vzniklým krémem naplníme citrony, které přikryjeme a podáváme. Dobrou chuť!Autor: Jad
Citrony plněné tuňákovým krémem jsou netradiční a hezky vypadající předkrm, který byste našli nejčastěji na italském stole. Citrony plněné tuňákovým krémem
Nejlepší recept
322
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ