Rizoto v troubě
Rizoto z mletého masa
Šafránové rizoto
Rizoto se šunkou a hráškem
Rizoto se surimi tyčinkami
Smažená rýže
Rizoto s lososem a rukolou
Italské rizoto se šunkou
Dýňové rizoto pro vegetariány
Rizoto z mletého masa
Šafránové rizoto
Rizoto se šunkou a hráškem
Rizoto se surimi tyčinkami
Smažená rýže
Rizoto s lososem a rukolou
Italské rizoto se šunkou
Dýňové rizoto pro vegetariány
Rizoto v troubě

Pokud vám zůstalo maso z předešlého dne, skvělý způsob jak jej využít je připravit z něj rizoto v troubě. K pokrmu se hodí zeleninový salát.
Ingredience na rizoto v troubě:
- zbytek vařeného nebo pečeného masa
- 1 plechovka sterilované kukuřice (cca 300 g)
- 100-150 g uzeného bůčku
- 2 cibule
- olej
- 2-3 hrnky rýže
- voda - na 1 hrnek rýže 2 hrnky vody
- sůl
- mletá paprika
- sušená zelená petrželka
Příprava rizota v troubě:
1. Cibuli a bůček pokrájíme na kostičky a na troše oleje osmažíme. Přidáme na kousky pokrájené maso a ještě chvíli opečeme.
2. Pak obsah pánve vysypeme do pekáče, přidáme scezenou kukuřici a propláchnutou rýži. Posolíme, posypeme paprikou a petrželkou. Všechno promícháme, zalijeme vodou, přiklopíme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 15 minutách ztlumíme na 150°C a pečeme ještě půl hodiny.
Autor: Lena
Pokud vám zůstalo maso z předešlého dne, skvělý způsob jak jej využít je připravit z něj rizoto v troubě. K pokrmu se hodí zeleninový salát. Rizoto v pekáči
Nejlepší recept
301
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ