Rizoto z mletého masa

08.08 2015|Rizoto

Na rizoto z mletého masa můžete použít mleté hovězí, vepřové i jehněčí. Rizoto je výborné se zeleninovým salátem nebo tzatziki.

Ingredience na rizoto z mletého masa:

  • 500 g mletého masa
  • 2 cibule
  • sůl
  • pepř
  • trocha oleje
  • mletá paprika
  • 400 g rýže
  • 50 g tvrdého sýra
  • hrst zelené petrželky

Příprava rizota z mletého masa:


1. Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání opečeme.

2. Osolíme, opepříme, opaprikujeme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.

3. Rýži uvaříme obvyklým způsobem. Do hotové rýže vmícháme maso a nadrobno posekanou zelenou petrželku. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Autor: Majka

Rizoto z mletého masa. Na rizoto z mletého masa můžete použít mleté hovězí, vepřové i jehněčí. Rizoto je výborné se zeleninovým salátem nebo tzatziki.
Nejlepší recept

 317 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ