Krevetové rizoto z divoké rýže

26.01 2016|Rizoto
Krevetové rizoto z divoké rýže

Krevetové rizoto z divoké rýže je chutným a výživným tipem na večeři, který vaší postavě rozhodně neublíží.

Ingredience na krevetové rizoto z divoké rýže:

  • 6 lžic divoké rýže
  • 300 g oloupených krevet
  • 2 lžičky másla
  • 1 stroužek nasekaného česneku
  • nasekaná petrželka dle chuti
  • špetka chilli
  • sůl dle chuti

Příprava krevetového rizota z divoké rýže:


1. Rýži uvařte do měkka podle pokynů na obalu.

2. Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte česnek a smažte půl minuty.

3. přidejte krevety. Dochuťte solí a pepřem. Vařte ještě 2-3 minuty.

4. Smíchejte rýži s krevetami.

5. Před podávání posypte petrželkou.

Autor: Liv

Krevetové rizoto z divoké rýže. Jednoduché krevetové rizoto z divoké rýže je chutným a výživným tipem na večeři, který vaší postavě rozhodně neublíží.
Nejlepší recept

 306 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ