Výroba domácí tortilly
Chapati
Domácí výroba kysaného zelí
Nadýchané domácí croissanty
Bramboráky se slaninou
Gratinované brambory se smetanou a parmezánem
Italská focaccia
Domácí tortilly z kukuřičné a pšeničné mouky
Francouzské croissanty s řeckým jogurtem
Chapati
Domácí výroba kysaného zelí
Nadýchané domácí croissanty
Bramboráky se slaninou
Gratinované brambory se smetanou a parmezánem
Italská focaccia
Domácí tortilly z kukuřičné a pšeničné mouky
Francouzské croissanty s řeckým jogurtem
Výroba domácí tortilly

Mexická kuchyně patří k mým nejoblíbenějším. Tortilly kupované v obchodě mi nikdy moc nechutnaly. Divně smrdí a rychle se kazí, proto jsem se rozhodla vyzkoušet recept na domácí tortilly.
Ingredience na výrobu domácích tortill:
- 2 hrnky hladké mouky
- 1 lžička soli
- 1/2 hrnku vlažné vody
- 60 g sádla
Výroba domácích tortil:
1. Při výrobě tortill postupujeme jako při přípravě kteréhokoliv těsta. Mouku smícháme se solí a sádlem a postupně přiléváme vodu, dokud se nám nepodaří z hmoty zpracovat tuhé a hladké těsto.
2. Těsto rozdělíme na 8 až 10 kousků. Z každého kousku uděláme kuličku, ze které vyválíme tenkou tortillu.
3. Tortilly smažíme na suché pánvi.
Autor: Mia
Výroba domácích tortil je jednoduchá a velmi rychlá, navíc výsledek je mnohem lepší než u tortill z obchodu. Pro výrobu domácích tortill budete
Nejlepší recept
314
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ