Chapati
Domácí výroba kysaného zelí
Nadýchané domácí croissanty
Bramboráky se slaninou
Sedlácké brambory se zelím
Výroba domácí tortilly
Gratinované brambory se smetanou a parmezánem
Italská focaccia
Domácí tortilly z kukuřičné a pšeničné mouky
Domácí výroba kysaného zelí
Nadýchané domácí croissanty
Bramboráky se slaninou
Sedlácké brambory se zelím
Výroba domácí tortilly
Gratinované brambory se smetanou a parmezánem
Italská focaccia
Domácí tortilly z kukuřičné a pšeničné mouky
Chapati
Rozmanitá indická kuchyně není v Česku ještě příliš rozšířená. To však nebrání tomu, abyste si vyzkoušeli jednoduchý, ale vynikající recept na indické chlebové placky.
Ingredience na chapati:
- 1 hrnek celozrnné mouky
- 1 hrnek hladké mouky
- 1 lžička soli
- 2 lžíce olivového oleje
- ¾ hrnku vody dle potřeby
Příprava chapaty:
Ve velké míse promíchejte dohromady celozrnnou mouku, hladkou mouku a sůl. Přidejte olivový olej a vodu . Vypracujte hladké těsto, které se nelepí. Rozdělte na 10 dílků a nechte odpočinout. Potom vyválejte na pomoučeném válu placky. Rozehřejte pánev a placky nasucho opékejte z obou stran.Autor: Ivka
Rozmanitá indická kuchyně není v Česku ještě příliš rozšířená. To však nebrání tomu, abyste si vyzkoušeli jednoduchý, ale vynikající recept na indické chlebové placky.
Nejlepší recept
333
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ