Domácí tortilly z kukuřičné a pšeničné mouky
Italská focaccia
Gratinované brambory se smetanou a parmezánem
Výroba domácí tortilly
Chapati
Francouzské croissanty s řeckým jogurtem
Pravá italská focaccia s cibulí a rajčaty
Špenátové muffiny s kozím sýrem
Dýně hokaido zapečená s parmazánem
Italská focaccia
Gratinované brambory se smetanou a parmezánem
Výroba domácí tortilly
Chapati
Francouzské croissanty s řeckým jogurtem
Pravá italská focaccia s cibulí a rajčaty
Špenátové muffiny s kozím sýrem
Dýně hokaido zapečená s parmazánem
Domácí tortilly z kukuřičné a pšeničné mouky
Milovníci mexické kuchyně zbystřete. Máme pro vás recept na pokrm, který je základem skoro každého mexického jídla - recept na tortilly. Jejich příprava je snadná a rychlá, takže se ničeho nemusíte bát.
Ingredience na tortilly:
- 100 g kukuřičné mouky
- 100 g pšeničné mouky
- 50 g másla
- 80 ml vody
- špetka soli
- špetka cukru
Příprava tortill:
1. Mouku smíchejte se solí a cukrem. Přidejte změklé kousky másla a z ingrediencí uhněťte těsto.
2. Postupně přidávejte vodu, dokud nevznikne měkké a jednotné těsto.
3. Těsto rozdělte na 6 dílů a každý rozválejte dokulata.
4. Tortilly smažte na suché horké pánvi z obou stran asi 30-50 sekund.
5. Tortilly podávejte s tradičními mexickými omáčkami.
Autor: Liv
Domácí tortilly z kukuřičné a pšeničné mouky. Milovníci mexické kuchyně zbystřete. Máme pro vás recept na pokrm, který je základem skoro každého mexického jídla - recept na tortilly.
Nejlepší recept
303
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ